Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Kohút bol s hráčmi z NHL dohodnutý na bojkote, napísala Cígerova priateľka

Špina, intrigy, podrazy, mocenské hry a vedomá sabotáž. Takto sa začína dlhý status na facebookovom profile Xenie Mikulovej, priateľky reprezentačného trénera Zdena Cígera. Tá sa v pondelok ráno rozhodla, že zverejní svoj pohľad na situáciu v hokejovom hnutí pred aj počas svetového šampionátu v Kolíne.

22.05.2017 14:10
Zdeno Cíger Foto: ,
Reprezentačný tréner Zdeno Cíger.
debata (106)

"Viete, že bývalému prezidentovi SZĽH Igorovi Nemečkovi dohodil Zdena práve Martin Kohút?! Áno, súčasný šéf hokeja. Bola som pritom, osobne mi povedal, počas toho ako sa naše deti spolu hrali, že Zdena navrhol Nemečkovi, lebo si myslí, že je tá najlepšia voľba,“ napísala na úvod.

Potom pridala vraj „zopár zaručených info od Martina Kohúta“. „1.Slovenský hokej sa pokúša prebrať istý pán K.(Koval pozn. Red.) z Banskej Bystrice, člen výkonného výboru SZLH na čele s Lintnerom. 2.Po neúspešných voľbách na prezidenta práve pán K. ponúkol Lintnerovi miesto v Tipsport lige. 3. Lintner chodíl vyplakávať na zväz už po pár mesiacoch, ako by najradšej zdupkal, lebo sa mu nedarí zohnať financie, že sponzori nasľubovali, ale keď prišlo na lámanie chleba, "skutek utek“! 4. Že Lintnera trápilo, koľko Cíger zarába a nedalo mu spať, lebo sa písalo o 10 až 15-tisíc.

Neskôr okomentovala aj situáciu spred mesiaca, keď sa hokejisti pripravovali na svetový šampionát. "Desať dní pred MS začal Zdeno cítiť podraz a sabotáž zo strany hráčov v NHL a preto trval na osobnom stretnutí s Kohútom. A čo čert nechcel, Kohút sa prekecol, že s hráčmi bol dohodnutý,“ napísala.

Na záver ešte uviedla: "Perlička pre bojkotujúcich hráčov a podporovateľov Kohúta. Na kongrese IIHF, na ktorom sa zúčastňujú v prevažnej miere len prezidenti a generálni sekretári národných zväzov, zastupuje Slovensko len Igor Nemeček, bývalý prezident SZĽH! Päťdesiat hráčov sa podpísalo pod bojkot a za jeho odvolanie. Dnes sa pýtam tých hráčov, toto ste chceli? Jano Laco vraj nie…,“ dodala.

106 debata chyba
Viac na túto tému: #Zdeno Cíger #Martin Kohút