Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Play off u Radivojevičovcov - pred zápasom si želá prázdny dom

V stredu vstúpi do play off najvyššej českej hokejovej súťaže víťaz základnej časti Bílí Tigři Liberec a v rodine slovenského kapitána obhajcov titulu Branka Radivojeviča sa začína pohotovostný režim.

15.03.2017 10:45
Branko Radivojevič Foto: ,
Branko Radivojevič.
debata

„Hlavne prosím manželku, aby som mal v deň zápasu pokoj a prázdny dom. Zhruba od dvanástej do tretej potrebujem úplne vypnúť. Najradšej mám, keď si môžem pred zápasom pospať. S troma deťmi to je dosť náročné. Verím, že mi vyjdú v ústrety ako minulý rok, aby som mal pred stretnutím svoju pohodu. Azda prídu na výpomoc aj babičky, ešte to musíme doladiť,“ prezradil 36-ročný útočník pre český denník Sport.

Severočechov čaká štvrťfinálová séria na päť víťazstiev s Plzňou, ktorá v predkole vyradila Vítkovice. Radivojevič má povesť hráča pre vyraďovaciu fázu, vlani bol v nej najproduktívnejším hráčom tímu, Liberec potiahol za titulom 5 gólmi a 12 asistenciami. „Asi najviac ma na tom baví, keď som správne nabudený. Mladší hráči by možno niektoré situácie riešili inak ako ja. Samozrejme, že bude pekné pomôcť tímu štatistikami, ale dôležité je víťaziť. Minulý rok nám to vychádzalo nádherne. Bol to môj prvý titul a absolútne som si ho užíval. Chcem to zažiť znova. Je tu však osem hladných tímov, takže nás nečaká nič ľahké,“ uviedol hráč s minulosťou v NHL, kde si obliekal dresy Phoenixu, Philadelphie a Minnesoty. V Liberci pôsobí od roku 2014, zamieril tam z Dukly Trenčín po krátkej anabáze v bratislavskom Slovane.

debata chyba
Viac na túto tému: #Branko Radivojevič #Bílí Tigři Liberec