Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Šatan hral proti Lukašenkovi. Bielorusi sú vďaka nemu na vzostupe, tvrdí

S priamou podporou prezidenta Alexandra Lukašenka hokej v Bielorusku evidentne prosperuje. Povedal to bývalý kapitán slovenskej reprezentácie Miroslav Šatan na nedávnom vianočnom turnaji veteránov, ktorý odohrali v bieloruskej metropole Minsku.

14.01.2016 11:15
Miroslav Šatan Foto: ,
Miroslav Šatan.
debata (1)

Okrem niekdajšieho skvelého útočníka Buffala a držiteľa všetkých štyroch slovenských medailí z majstrovstiev sveta sa na ľade predstavil aj Lukašenko. Slováci, ktorí si napokon vybojovali bronz, Bielorusom podľahli.

„Každá krajina by zrejme chcela mať hlavu štátu, ktorá miluje hokej a dokonca ho ešte aj aktívne hrá. S takou silnou podporou je hokej v Bielorusku na vzostupe,“ cituje Šatana server Pressbol. V dobrej nálade sa rozhovoril o Lukašenkovi.

„Museli sme hrať proti nemu opatrne, inak by bol náš veľvyslanec vyhostený z krajiny. Nie, samozrejme, robím si žarty. Všeobecne si však myslím, že je dobré, ak prezident sa osobne zúčastní na turnaji. O výsledky nám až tak nešlo, Dôležité bolo, že sme sa stretli a zahrali si,“ dodal Šatan podľa ruského serveru championat.com.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Miroslav Šatan #bieloruská hokejová reprezentácia