Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Žiadny Slovan! Talentovaný Réway mieri do švajčiarskeho Fribourgu

Martin Réway bude pokračovať v kariére v HC Fribourg-Gottéron, potvrdil v stredu angažovanie slovenského hokejového reprezentanta tento švajčiarsky klub.

18.11.2015 07:24 , aktualizované: 10:54
Martin Réway Foto: ,
Martin Réway.
debata (1)

Dvadsaťročný útočník sa s „drakmi“ dohodol na kontrakte do konca sezóny 2015/2016. Mužstvo, ktoré trápia zranenia Američana Grega Mauldina a Kanaďana Marca-Antoine Pouliota, posilní okamžite a v piatok proti Bernu by si mal odkrútiť debut v novom drese.

Réwayov agent Michal Sivek v utorok na twitteri zverejnil fotografiu svojho klienta, ako si v šatni ukladá do vaku časti výstroja. „Balíme, Martin Réway už pozná svoje ďalšie pôsobisko,“ napísal bez ďalších podrobností. Slovenský center či krídelník odštartoval túto sezónu v pražskej Sparte, v 14 zápasoch pozbieral 15 bodov (5+10), ale v októbri tam pre nespokojnosť s herným vyťažením odmietol ďalej pokračovať a klub ho preradil do prvoligových Benátok nad Jizerou.

Sprevádza ho povesť problémového hráča. Špekulovalo sa najmä o jeho trejde do Slovana Bratislava, ktorý naňho vlastní práva v rámci KHL. Fribourg je spoločne s Zürichom aktuálne na čele najvyššej švajčiarskej súťaže NLA (obaja po 43 bodov), tretí Zug má o dva zápasy a tri body menej.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Reway #HC Sparta Praha