Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bývalý skvelý kanonier Kolník: Tuším, že hráči z NHL trošku zanevrú

Bývalý slovenský hokejový reprezentant Ľubomír Kolník z diaľky sleduje dianie v najpopulárnejšom športe v krajine, kde je po voľbe prezidenta zväzu napätá situácia.

17.08.2015 08:56
Ľubomír Kolník Foto:
Ľubomír Kolník v drese Nitry.
debata

Ako je známe, Igor Nemeček v nej zdolal Richarda Lintnera, ktorý neskôr prijal ponuku stať sa šéfom spoločnosti Pro-Hokej riadiacej najvyššiu republikovú súťaž extraligu.

„Celkom chúlostivá vec,“ citoval server hokej.cz 47-ročného niekdajšieho obávaného kanoniera Kolníka, ktorý v 109 stretnutiach za SR nastrieľal 59 gólov.

„Richard Lintner a ľudia okolo neho majú dobré nápady, ale podľa mňa však mohli začať skôr. Myslím ohľadom volieb. Dalo by sa to pripraviť lepšie, rokovať o spôsobe, ako sa bude hlasovať. Teraz je ťažké niekoho z niečoho viniť, lebo voľby prebehli prakticky v poriadku. Verím, že sa obe strany spoja, lebo ináč bude hokej trpieť. Tuším, že chlapci z NHL trošku zanevrú, čo môže mať vplyv na reprezentáciu. Veľmi by som si prial, aby náš hokej šiel nahor. Nie dolu,“ doplnil Kolník, ktorý naposledy hral v sezóne 2008/2009.

debata chyba
Viac na túto tému: #Ľubomír Kolník