Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tréner Litvínova: Už ma nebaví byť slušným blbečkom. Titul nám vzala vyššia moc

Litvínovského trénera Miloslava Hořavu veľmi hnevá situácia z predĺženia piateho finále českej hokejovej extraligy, keď puk poskakoval po strele Martina Ručinského na bránkovej čiare Třinca, zastavil sa zvnútra o bránkovú konštrukciu a brankár Peter Hamerlík ho prikryl lapačkou.

22.04.2015 13:33
debata

Podľa názoru videorozhodcu neprešiel puk celým objemom za bránkovú čiaru. Ak by padol gól, Litvínov mohol oslavovať majstrovský titul. Napokon duel prehral, neuspel ani v šiestom zápase a o víťazovi českej extraligy rozhodne až siedmy duel na ľade Třinca.

„Vyššia moc vzala Litvínovu titul. Puk bol preukázateľne za bránkovou čiarou. Máme niekoľko záberov, na ktorých je preukázateľne za bránkovou čiarou. Videorozhodca to všetko musel vidieť. A keď nevidel, tak v tom bol úmysel, ktorý má byť potrestaný,“ hneval sa podľa hokej.cz po šiestom finále Hořava. Temperamentný kouč však najviac kritizuje nečinnosť riaditeľa extraligy Josefa Řezníčka. Ten sa nevyjadril k spornému momentu.

„Taký hnus a šlendriánstvo sa vo finále extraligy len tak nevidí. Musím povedať, že je to neskutočné. Nepočul som od neho žiadne vyjadrenie, čo sa stalo s bránkou. Prečo nereaguje? Veď je riaditeľ extraligy! Keby prišiel súdruh Řezníček a povedal, že sa stala chyba a bol niekto potrestaný, tak dobre. Ale nedal nám žiadne vyjadrenie. To mi vadí. Lezie mi na nervy, že sa stále zvolávame, ale nič sa nerieši. Vo futbale padá veľa sporných gólov, ale rieši sa to,“ pokračoval podľa hokej.cz Miloslav Hořava, ktorého podľa vlastných slov už nebaví byť stále „slušným blbečkom, stáť a hovoriť si, že je slušný.“

debata chyba
Viac na túto tému: #HC Oceláři Třinec #HC Verva Litvínov #Miloslav Hořava