Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Česi chcú vziať do Bieloruska i Jágra

Český hokejový útočník Jiří Hudler má otvorenú cestu do národného tímu. Hráč Calgary dostáva od trénera Vladimíra Růžičku novú šancu.

20.03.2014 15:54
Jaromír Jágr Foto:
Jaromír Jágr.
debata

Tridsaťročný Hudler sa nedostal do nominácie ČR na zimné olympijské hry do Soči, ktorú zostavoval ešte Alois Hadamczik. Staronový kouč Růžička má o jeho služby záujem, na majstrovstvách sveta v Bielorusku by v tíme rád videl aj hviezdneho Jaromíra Jágra.

Calgary má už len teoretické šance na postup do play-off a Hudler bude v máji mať už voľno. „Veľmi by som ho chcel. Ťahá Calgary, hrá dobre. Navyše patril k našim lepším hráčom na posledných majstrovstvách sveta. Je to skúsený hokejista, ktorý by nám určite pomohol. Oslovím aj jeho spoluhráča Ladislava Šmída, o oboch mám záujem,“ povedal pre iSport.cz Vladimír Růžička.

O play-off zatiaľ neúspešne bojuje aj New Jersey, v ktorom hrá Jaromír Jágr. Ak by sa Devils nepodarilo postúpiť, Jágr by sa rozhodol pravdepodobne o účasti na MS až v poslednej chvíli. „Ešte som s ním nehovoril, chcem mu nechať pokoj, nemá cenu ho rozptyľovať. Ak by mal chuť a záujem, bola by to superspráva. Určite by som ho chcel. Všetko záleží na ňom, ako sa bude cítiť psychicky a zdravotne,“ doplnil pre iSport.cz Růžička.

debata chyba
Viac na túto tému: #Jaromír Jágr #Vladimír Růžička #Jiří Huder