Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tybor sa zranil a skončil v nemocnici

Slovenský hokejista Radoslav Tybor skončil po zrážke s Vladimírom Svačinom z Vítkovíc v nedeľňajšom stretnutí českej extraligy v nemocnici s podozrením na otras mozgu.

03.02.2014 09:49
Radoslav Tybor Foto:
Radoslav Tybor.
debata

Po incidente z 39. min sa útočník Pardubíc otrasený ledva dostal do kabíny. Krv mu z tváre netiekla. Rozhodcovia Fraňo a Šindler zákrok lakťom do tváre nepotrestali.

„Tybor bol v súboji s Kovářom, chcel som to zdvojiť, napadnúť ho a odohrať puk. On sa však nešťastne otočil a ja som ho zacítil na lakti. Nebudem sa vyhovárať, že nie. Snáď bude v poriadku. Mrzí ma to. Nie som hráč, ktorý by zbieral veľa trestných minút. Nechodím na ľad pre to, aby som niekoho zákerne trafil lakťom. Do súboja som nešiel ako nejaký idiot s cieľom zraniť ho. Sám som bol v šoku z toho, čo sa stalo. Neostáva mi nič iné, len sa ospravedlniť a dúfať, že to nie je nič vážne,“ tvrdil pre iSport.cz Svačina.

Tybor odohral v tejto sezóne za Pardubice 37 stretnutí, v ktorých strelil štrnásť gólov a pridal sedem asistencií. Za Slovensko nastúpil na Nemeckom pohári i Arosa Challenge. „Bolí ma hlava, ale som v poriadku,“ oznámil cez sociálnu sieť Twitter fanúšikom Pardubíc Tybor. Za podobný zákrok na Jana Hanzlíka z Brna v piatkovom súboji dostal Martin Bartek z Liberca trojzápasový dištanc.

debata chyba
Viac na túto tému: #Radoslav Tybor