Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Jurčo ukončil gólové suchoty. Medzi seniormi dosiahol prvý hetrik

Slovenský hokejista Tomáš Jurčo z Grand Rapids ukončil štvorzápasovú sériu bez streleného gólu a v piatkovom stretnutí zámorskej AHL proti Rockfordu IceHogs (5:3) dosiahol hetrik.

16.11.2013 17:52
Slovensko - Lotyšsko Foto:
Tomáš Jurčo.
debata

Košického rodáka vyhlásili po zápase za jeho prvú hviezdu. Jurčo je s ôsmimi gólmi najlepším strelcom Griffins. Jeho tím vyhral osem z posledných deviatich stretnutí.

Pozrite si tretí gól Tomáša Jurča.

„Vždy, keď strelite hetrik, je to skvelé. Môj tretí gól som dosiahol trochu aj so šťastím a pobavil ma, keďže nikto nečakal túto dráhu puku. Aj šťastie však patrí k hokeju,“ povedal po prvom hetriku v seniorskej kariére pre mlive.com Jurčo, ktorý pri treťom góle predviedol aj svoju šikovnosť a pohotovosť. Bránku súpera ohrozil z rohu spoza bránkovej čiary. Puk sa odrazil do siete od trocha dezorientovaného gólmana.

V kanadskom bodovaní celej AHL je Jurčo dvanásty so sedemnástimi bodmi (8+9) v pätnástich stretnutiach. Dvadsaťročný košický odchovanec hrá medzi seniormi druhý rok. V minulej sezóne pomohol Grand Rapids Griffins k zisku Calderovho pohára.

debata chyba
Viac na túto tému: #AHL #Jurčo #hetrik #Grand Rapids #Rockford