Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Brankár Konrád začne sezónu v Nových Zámkoch

Hokejový brankár Branislav Konrád po odchode z bratislavského Slovana začne novú sezónu v tíme HC Mikron Nové Zámky, ktorý pôsobí v maďarskej nadnárodnej MOL Lige.

01.09.2013 19:09
Branislav Konrád Foto: ,
Branislav Konrád.
debata

Dvadsaťpäťročný odchovanec nitrianskeho hokeja čaká na prípadné zaujímavejšie ponuky.

"Už mesiac s nimi trénujem a prezident klubu pán Sucharda sa ma pýtal, či nechcem s nimi začať ligu. Dohodli sme sa, že kým nič nemám, tak zostanem v Nových Zámkoch,“ uviedol v rozhovore pre web SlovenskoŽije­Hokejom.sk Branislav Konrád.

Majster Slovenska 2012 už v Nových Zámkoch krátko hosťoval v sezóne 2006/2007. Počas kariéry pôsobil aj v Nitre, Ústí nad Labem, Žlobine a Ružinove, ostatných päť sezón bol v Slovane. V Nových Zámkoch by mal vytvoriť brankársku dvojicu s Jánom Chovanom.

Slovenský účastník MOL Ligy začne už v pondelok 2. septembra, keď doma od 18.00 h privíta Dunaújváros. V súťaži bude hrať v tejto sezóne sedem tímov z troch krajín, okrem Slovenska a Maďarska aj z Rumunska. Konrád veľa informácií o MOL Lige nemá. "Viem, koľko tam pôsobí tímov, a že sú z Rumunska a Maďarska, ale to je asi tak všetko. Ešte sa budem musieť popýtať chalanov na konkrétnejšie veci,“ doplnil pre SlovenskoŽije­Hokejom.sk Konrád.

debata chyba
Viac na túto tému: #Konrád #Nové Zámky