Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovan hostí Spartak Moskva. Tribúny budú opäť plné

Po takmer pol roku sa hokejisti Slovana Bratislava predstavia v prvom zápase pred vlastnými fanúšikmi v Slovnaft aréne. Súperom Bratislavčanov bude vo štvrtok od 17.00 h ďalší klub Kontinentálnej hokejovej ligy Spartak Moskva.

31.07.2013 13:30
slovan, fanusik, hokej Foto: ,
Fanúšik Slovana.
debata

Ruský tím pricestuje do Bratislavy po skončení sústredenia v slovinskom Maribore, bezprostredne po súboji odletí do Moskvy. Pre Slovan pôjde o druhú zápasovú previerku pred novou sezónou, pred týždňom vyhral v Prahe nad Slaviou 2:1.

Spartak Moskva sa predstaví v Bratislave aj s čerstvou akvizíciou Rastislavom Špirkom, ktorého získal z Avtomobilistu Jekaterinburg. Po skončení minulej sezóny, v ktorej nepostúpil do play-off, nastali v Spartaku viaceré zmeny. Z klubu odišiel aj kapitán Branko Radivojevič, ktorý sa neskôr dohodol s Nižnekamskom. Slovan sa so Spartakom stretol v predchádzajúcej sezóne trikrát, všetky duely vyhral. Najskôr doma uspel v príprave 3:1, v úvode KHL dosiahol prvé víťazstvo v tejto súťaži 2:1 po sam. nájazdoch a potom sa radoval aj na moskovskom ľade 4:3 po predĺžení.

O zápas v Bratislave je veľký záujem a Slovnaft aréna by mala byť vypredaná. V stredu bolo v sieti Ticketportal k dispozícii len pár desiatok vstupeniek.

debata chyba
Viac na túto tému: #slovan #príprava #KHL #plný štadión #Spartak Moskva