Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hokejistky Ufy ako tanečnice. Medzi nimi Slovenka Čupková

Slovenská reprezentantka Nicol Čupková si s ďalšími spoluhráčkami z hokejového tímu Agideľ Ufa vyskúšala účinkovanie v klipe na motívy a hudbu piesne kórejského rappera Psy "Gangnam Style".

13.11.2012 15:10
Nicol Cupkova Foto:
debata

Pod vedením choreografky Guzeľ Išmuratovovej sa pred kamerou okrem olympioničky Čupkovej realizovali aj Jekaterina Zacharovová, Jelena Bulatovová, Alina Kutumovová, Kamila Rachmankulovová či Elina Mitrofanovová. Medzi účinkujúcimi nechýbal ani klubový maskot – kuna Salavatik. Informuje o tom oficiálny web klubu. „Hráčky, aby sa naučili tanečné pohyby, pracovali pomedzi tréningy s profesionálnou choreografkou,“ uvádza sa v správe.

„Bolo veľmi zaujímavé sledovať, ako profesionálne športovkyne skúšajú svoje schopnosti v úplne inej sfére, tak vzdialenej od hokeja,“ uviedla spomenutá choreografka Guzeľ Išmuratovová a doplnila: „S výsledkom našej práce som spokojná. Zo všetkého som mala veľmi dobrý pocit. Verím, že dievčatá tiež. Nebolo to jednoduché, ale bez problémov by o tento projekt nebol až taký záujem. S radosťou by som s hráčkami Agideľu pracovala aj v budúcnosti.“

Videoklip hokejistiek Ufy

debata chyba