Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Neskutočná séria Draisaitla. Hviezda Edmontonu vyrovnala vlastný rekord

Hokejisti Minnesoty zvíťazili v noci na sobotu v zámorskej NHL na ľade Edmontonu 4:2 a už len dva body ich delia od postupových priečok v Západnej konferencii.

24.02.2024 08:01
88 Draisaitl Foto:
Leon Draisaitl.
debata

Dva góly Wild strelil Matt Boldy. V drese Oilers zaznamenal Leon Draisaitl gól a asistenciu, Connor McDavid si pripísal dve asistencie a natiahol svoju bodovú sériu v domácom prostredí už na 21 stretnutí, čím si vyrovnal osobné maximum.

Winnipeg uspel na ľade Chicaga 3:2 po predĺžení. Jets neudržali v zápase dvojgólový náskok, ktorý im dvomi zásahmi pomohol vybudovať Nikolaj Ehlers, no napokon bodovali naplno. O piatom víťazstve z uplynulých šiestich duelov rozhodol po 25 sekundách predĺženia Kyle Connor.

kolaz slafko Čítajte viac Líca vyštípané mrazom, úsmev pod čiapkou Bostonu, blonďavý melír. Takto rastú Nemec so Slafkovským

Ten vsietil už ôsmy gól v predĺžení v profiligovej kariére a osamostatnil sa na treťom mieste historického poradia organizácie Jets/Thrashers za Markom Scheifelem (14) a Iľjom Kovaľčukom (9).

Columbus podľahol Buffalu 1:2, víťazný gól Sabres strelil v 44. minúte Connor Clifton. Dvadsaťosemročný obranca ukončil 71-zápasové gólové suchoty, predchádzajúci gól dal ešte ako hráč Bostonu.

NHL – výsledky:
Columbus – Buffalo 1:2, Chicago – Winnipeg 2:3 pp, Edmonton – Minnesota 2:4

Takto rastú Juraj Slafkovský a Šimon Nemec Fotogaléria - 30 fotiek Všetky fotky
Začiatky v Liptovskom Mikuláši, Nitre,...
debata chyba
Viac na túto tému: #Minnesota Wild