Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Gáborík si na Manhattane hľadá nový apartmán

Hokejový útočník Marián Gáborík je už v New Yorku, kde si hľadá nový apartmán na Manhattane. Trenčiansky odchovanec navštívil v piatok tréningové centrum New York Rangers v Greenburghu a hneď sa stal predmetom záujmu médií. Gáborík podpísal s jazdcami v prvý júlový deň ako voľný hráč päťročnú zmluvu na 37,5 milióna dolárov.

12.07.2009 15:37
Marián Gáborík Foto:
Hokejista Marián Gáborík si noblesne s priateľkou vychutnával šampanské s jahodami.
debata

„Viem sa presadiť aj v situáciách jeden na jedného, ale som radšej, keď hrám s centrom, ktorý podrží puk, kým ja si hľadám voľný priestor,“ predstavil sa fanúšikom Gáborík v prvom rozhovore pre New York Post. Slovák v minulej sezóne odohral za Minnesotu len 17 stretnutí, v ktorých strelil 13 gólov. Zvyšok musel pauzovať zo zdravotných dôvodov, začiatkom januára sa podrobil operácii bedra.

„Som presvedčený, že moje problémy sú už minulosťou a ak budem zdravý, budem môcť naplniť očakávanú produktivitu. Po dlhých rokoch v Minnesote ma čaká nová veľká výzva. Pokúsim sa hrať čo najlepšie, chcel by som byť najlepším v každom zápase,“ tvrdí pre Post Gáborík, ktorý v doterajšej kariére odohral v Madison Square Garden iba 5 zápasov a dal v nich 2 góly a pridal jednu asistenciu. Tesne pred Vianocami 2007 si vytvoril v súboji s Rangers osobný rekord, keď v Minnesote prekonal brankár Henrika Lundqvista päťkrát.

„Myslím si, že môžem ponúkať vzrušujúce zážitky. Fanúšikovia ma najskôr musia vidieť a až potom budú môcť hodnotiť, ale mohol by som v zápase za Rangers dať aj päť gólov,“ dodal pre Post Gáborík.

debata chyba