Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Tvár v rukaviciach a ťažké vstávanie. Slafkovský utŕžil tvrdý hit

Slovenský hokejista Juraj Slafkovský nedohral piatkový zápas NHL v ktorom Montreal Canadiens zvíťazil na ľade Chicaga Blackhawks 3:2 po predĺžení a nájazdoch. O triumfe Montrealu rozhodol v nájazdoch Kirby Dach, bývalý hráč Chicaga.

25.11.2022 22:28 , aktualizované: 26.11.2022 09:51
740233017 Foto:
Juraj Slafkovský leží otrasený na ľade arény United Center v Chicagu po údere od Jasona Dickinsona.
debata (14)

V poslednej tretine za stavu 2:1 pre Montreal poslal Slafkovského tvrdým hitom na ľad domáci Jason Dickinson. Podľa zámorských médií odišiel Slovák po údere otrasený do kabíny.

Neskôr sa mal vrátiť na striedačku Canadiens, ale do záverečných minút a predĺženia už nezasiahol. Pozrite si inkriminovaný zákrok na Slafkovského, po ktorom sa útočník Montrealu iba ťažko dvíhal z ľadovej plochy:

Slafkovský stihol v stretnutí do kolízie s Dickinsonom odohrať 7:53 minút bez bodového zápisu. Tréner Martin St. Louis podľa zámorského novinára Erica Engelsa povedal po zápase na adresu Slováka, že na konci duelu bol pripravený naskočiť a mal by byť v poriadku.

Zatiaľ nie sú bližšie informácie o zdravotnom stave 18-ročného Slováka, ale Canadiens majú pred ďalším duelom tri dni voľna.

Sumár zápasu:
Chicago Blackhawks – Montreal Canadiens 2:3 pp a sn (0:1, 1:1, 1:0 – 0:0, 0:1)
Góly: 26. C. Jones (Dickinson, Khaira), 57. Raddysh (Kane) – 4. Edmundson (Monahan), 28. Suzuki (Matheson, Monahan), rozh. nájazd Dach. Brankári: Söderblom – Montembeault, strely na bránku: 32:23.

Veľká slávnosť. Chicago vyradilo Hossovu 81 Fotogaléria - 14 fotiek Všetky fotky
Udalosť sledovala zaplnená aréna pred zápasom...
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

14 debata chyba
Viac na túto tému: #Montreal Canadiens #Chicago Blackhawks #Juraj Slafkovský