Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slafkovský nedohral! Brutálne zbúral súpera a rozhodcovia ho poslali preč

Ani na svoj desiaty zápas v NHL Juraj Slafkovský nezabudne. Tentoraz preto, lebo ho nedohral.

09.11.2022 04:22
Juraj Slafkovský Foto:
Juraj Slafkovský.
debata (56)

Slovenského hokejistu necelých šesť minút pred koncom tretej tretiny – po škaredom faule zozadu na Matta Luffa z Detroitu – poslali rozhodcovia z ľadu do kabín. Dostal vyšší trest – päť minút plus do konca zápasu.

Montreal však oslabenie ustál a napokon sa radoval z výhry 3:2 po samostatných nájazdoch. Slafkovskému však hrozí po preštudovaní videa aj dodatočný trest od NHL a je možné, že ho v najbližšom zápase neuvidíme.

Luffa museli už pár dní predtým zašívať, keďže ho trafil puk. Prišiel aj o zub. Slafkovského nepríjemný zákrok nasledoval prakticky hneď v ďalšom zápase.

Slafkovský pred vylúčením odohral vo štvrtej lajne desať a pol minúty a mal jednu strelu na bránku. K trom doterajším gólom v NHL tak dnes žiadny ďalší nepridal.

Zápas sme sledovali ONLINE

Tomáš Tatar prispel dvoma asistenciami k výhre New Jersey Devils v nočnom stretnutí zámorskej NHL nad Calgary 3:2. Prvý bod za asistenciu v druhom zápase prebiehajúcej sezóny si pripísal Adam Ružička, ktorý nastúpil v elitnom útoku Flames a na ľade strávil takmer 16 minút.

Tatar sa predstavil v prvom útoku „diablov“, na ľade strávil 14:14 minút a do štatistík si pripísal aj jeden hit a dva plusové body. V 13 zápasoch nazbieral osem bodov za gól a sedem asistencií.

New Jersey vyhralo už siedmy zápas v sérii a figuruje na druhom mieste Východnej konferencie o dva body za prvým Bostonom. Ružička nahradil v kádri Flames Jonathana Huberdeaua, ktorý nenastúpil pre problémy s nohou. Odohral 15:43 min a okrem asistencie si pripísal aj jednu strelu na bránku a dva bodyčeky.

Erik Černák odohral takmer dvadsať minút pri prehre Tampy Bay na domácom ľade s Edmontonom, ktorý ukončil trojzápasovú série prehier. Brankár Jaroslav Halák sledoval zo striedačky prehru Rangers v mestskom derby s Islanders 3:4.

Detroit Red Wings – Montreal Canadiens 2:3 SN (1:2, 0:0, 1:0 – 0:1)
Góly: 17. Czarnik (Kubalík, Copp), 51. Raymond (Suter, Hronek) – 6. Hoffman (Gallagher, Harris), 20. Hoffman (Gallagher, Dvorak)

Toronto Maple Leafs – Vegas Golden Knights 3:4 pp
Ottawa Senators – Vancouver Canucks 4:6
Philadelphia Flyers – St. Louis Blues 5:1
New York Rangers – New York Islanders 3:4
New Jersey Devils – Calgary Flames 3:2 /TATAR 0+2 – RUŽIČKA 0+1/
Buffalo Sabres – Arizona Coyotes 1:4
Tampa Bay Lightning – Edmonton Oilers 2:3
Winnipeg Jets – Dallas Stars 5:1
Seattle Kraken – Nashville Predators 5:1

56 debata chyba
Viac na túto tému: #Montreal Canadiens #Detroit Red Wings