Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slafkovský opäť nebude mať po ruke šikovného hráča. Fanúšikovia už zúria

Hokejisti Montrealu Canadiens v odohrajú v noci zápas proti Detroitu Red Wings.

08.11.2022 19:24
slafkovský Foto:
Juraj Slafkovský.
debata

Bude pri tom opäť aj Juraj Slafkovský. Odohrá desiaty duel v sezóne a aktivuje tak prvý rok svojho nováčikovského kontraktu.

Canadiens sa budú snažiť zastaviť sériu dvoch prehier. Ich súperom bude tím, ktorý ich v tejto sezóne už raz zdolal.

Detroit Red Wings.

Prvý útok Canadiens zostal oproti poslednému stretnutiu nezmenený – formácia Colea Caufielda, Nicka Suzukiho a Kirbyho Dacha odkedy sa dala dohromady, vyzerá dominantne a stará sa o viac ako 60 percent ofenzívy Canadiens.

Suzuki a Caufield sa delia o vedenie aj v počte strelených gólov, obaja ich dali už po osem. Potrebovali na to 12 zápasov.

Otáznik však visel nad Slafkovským. Strelecky sa mu tiež celkom darí, z deviatich streleckých pokusov sa presadil až trikrát, zlepšuje sa od zápasu k zápasu, ale ani v desiatom dueli nebude hrať inde ako vo štvrtej lajne.

Zápas budeme sledovať ONLINE…

9 SLafko Čítajte viac Variť viem, ale... Slafkovský v blogu opísal, čo všetko sa okolo neho deje

Montreal nastúpi v tomto zložení: 1. útok: Cole Caufield, Nick Suzuki, Kirby Dach, 2. útok: Mike Hoffman, Christian Dvorak, Brendan Gallagher, 3. útok: Jonathan Drouin, Sean Monahan, Jevgenij Dadonov, 4. útok: Juraj Slafkovský, Jake Evans, Joel Armia.

Slafkovského pozícia vo štvrtom útoku sa však už menej pozdáva fanúšikom Canadiens. A dávajú to na sociálnych sieťach aj najavo. Po zverejnení súpisky na blížiaci sa zápas viacero z nich kritizovalo fakt, že Slovák opäť nemá k sebe šikovného hráča.

„Je čas dať k Jurajovi schopných spoluhráčov,“ napísal na Twitteri Morgan Hynes. „Bez Andersona v zostave nerozumiem, prečo je Slafkovský opäť len vo štvrtom útoku,“ pridal sa Kevin Rothman.

Na to, že 18-ročný Košičan si zaslúži väčší priestor, sa zhodli aj viacerí experti.

debata chyba
Viac na túto tému: #Montreal Canadiens #Juraj Slafkovský