Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Robíte si srandu? Nechajte ho hrať! Tréner vysvetlil Regendov odchod

Slovenský hokejový útočník Pavol Regenda patril medzi najväčšie prekvapenia Anaheimu v novej sezóne. Fanúšikovia sa čudovali, už keď ho tréner ako zdravého náhradníka posadil na tribúnu. No po včerajšom preradení na farmu sú v šoku.

01.11.2022 14:58
regenda dres Foto:
Pavol Regenda je podľa slov trénera obeťou hernej krízy Anaheimu.
debata (6)

Regenda nastúpil za Anaheim v úvodných piatich stretnutiach novej sezóny NHL a zaznamenal dve asistencie. V posledných troch zápasoch bol už len na tribúne v úlohe zdravého náhradníka. Včera Ducks povolali z tímu AHL San Diego Gulls Glenna Gawdina a opačným smerom si to namieril Regenda.

„To si musíte robiť srandu. Nechajte ho hrať,“ písali fanúšikovia na twitterovom konte Anaheimu v komentároch pod textom o preradení Slováka o level nižšie. Prekvapenie je o to väčšie, že Anaheim ťahá sedemzápasovú sériu prehier.

Slafkovský nhl hokej Čítajte viac Čísla neklamú. Slafkovský patrí medzi najlepších

Tréner Anaheimu Dallas Eakins sa snažil celú situáciu okolo Regendu vysvetliť.

„On hral veľmi dobre. Bol veľkým prekvapením. Len potrebuje doladiť zopár vecí. Má pred sebou veľmi svetlú budúcnosť,“ povedal pre zámorské médiá Eakins.

Podľa trénera Ducks hrá proti mladým hráčom, ako je aj Regenda, súčasná herná kríza tímu.

„Nie je jeho úlohou dostať nás z toho. Nie je úlohou Leasona dostať nás z toho. Je najmä na veteránoch klubu, aby tak urobili,“ priznal Eakins. Podotkol, že nemal záujem nechávať Regendu v zostave v čase, keď situácia v tíme nebola stabilná.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Anaheim Ducks #Pavol Regenda #San Diego Gulls