Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ty prekliata krysa! Mladý Kanaďan si vyšliapol na hviezdneho Rusa

Hokejisti New York Rangers triumfovali v Dallase 6:3. Okrem triumfu sa v stretnutí odohral nepríjemný incident, ktorý si odniesol hviezdny ruský brankár hostí Igor Šesťorkin.

30.10.2022 15:15
733972257 Foto:
Útočník Ty Dellandrea (vľavo) dostal za svoj výpad proti brankárovi NY Rangers pár úderov od protihráčov.
debata (15)

Vďaka svojich brankárskym schopnostiam býva Šesťorkin často tŕňom v oku súperových útočníkov. A inak tomu nebolo ani v Dallase.

Na konci prvej tretiny rozohral ruský brankár puk spoza bránky a pri návrate medzi tri žrde ho v plnej rýchlosti podrazil 22-ročný Kanaďan Ty Dellandrea. Jeho výpad si môžete pozrieť tu:

Zákrok Tya Dellandrea na Igora Šesťorkina.

Šesťorkin náraz a následný pád vôbec nečakal spadol rovno na chrbát. Hokejisti Rangers chceli svojho brankára okamžite pomstiť a na ľade sa strhla riadna mela.

Nevyberavý zákrok Dellandrea rozhodca potrestal dvomi minútami za podarazenie a ďalšie dve minúty si vyslúžil za bitku so Šesťorkinovým krajanom Arťomom Panarinom.

Fanúšikovia na sociálnych sieťach Dellandreu za zákrok odsúdili. „Hral nebezpečne, vedel presne čo robí,“ napísal jeden z nich. „Dellandrea, ty prekliata krysa,“ uviedol ďalší.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

15 debata chyba
Viac na túto tému: #New York Rangers #Igor Šesťorkin