Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Mať Slafkovského v tíme? Žiadna výhra. Slovák dostal mizerný rating

V polovici októbra vychádza populárna hra z dielne spoločnosti EA Sports NHL 2023. Prvýkrát si v nej môžete zahrať aj s draftovou jednotkou Jurajom Slafkovským.

23.09.2022 06:00
Juraj Slafkovský v hre NHL 2023 Foto:
Juraj Slafkovský v hre NHL 2023.
debata (19)

Medzi fanúšikmi hokeja a počítačových hier býva každý rok v tomto čase top témou, s akým hodnotením schopností sa predstavia elitní hráči vo virtuálnom svete.

Spoločnosť EA Sports začala na sociálnych sieťach postupne odkrývať celkové ratingy najväčších hviezd NHL, no ukázala aj hodnotenie dvoch nováčikov a veľkých rivalov z posledného draftu – Juraja Slafkovského a Shana Wrighta.

Obaja získali od výrobcu hry hodnotenie 78, čo znamená, že do svojho tímu vo virtuálnom svete si ich vyberie asi veľmi málo nadšencov počítačových hier.

Tí skúsenejší vedia, že vyšší rating u slovensko-kanadskej dvojice ani čakať nemohli, keďže ide o prvoročiakov.

Pre porovnanie, hviezdny Kanaďan Connor McDavid dostal pri svojom vstupe do hry NHL 2016 hodnotenie 82. A v NHL 2023 má úplne najvyšší rating (95).

Spomedzi obrancov dominuje hráč Colorada Avalanche Cale Makar (94), vysoké schopnosti prisúdili tvorcovia napríklad aj Alexandrovi Ovečkinovi (92) či Davidovi Pastrňákovi (91).

No medzi fanúšikmi na sociálnych sieťach sa ešte viac ako Slafkovského rating rozoberalo vyobrazenie jeho tváre. Mnohí z nich sa zhodli, že hokejista s menovkou Slafkovský na drese sa na seba vôbec nepodobá.

„EA, myslím si, že ste uverejnili nesprávny obrázok hráča. Toto je bezpochyby Filip Mešár,“ napísal jeden z priaznivcov.

Uvidíme, či do 14. októbra, čo je termín oficiálneho spustenia predaja hry NHL 2023, príde k náprave a Slafkovský sa dočká vlastnej tváre.

Najmohutnejší hráči NHL Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Pat Maroon - 34 rokov, 191 cm, 108 kg...
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

19 debata chyba
Viac na túto tému: #Montreal Canadiens #Juraj Slafkovský #Filip Mešár #NHL 2023 #EA Sports