Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Naskočí Slafkovský priamo do NHL? Vedenie Montrealu prehovorilo

Fanúšikov na Slovensku aj v zámorí zaujíma, či Juraj Slafkovský odštartuje novú sezónu v elitnej súťaži. Viac svetla do tejto otázky vniesol novinár TVA Sports Anthony Martineau.

22.08.2022 07:00
Juraj Slafkovský Foto: ,
Juraj Slafkovský sa stal slovenským Hokejistom roka.
debata

Kanaďan mal informácie o blízkej budúcnosti slovenskej draftovej jednotky dostať od človeka z vedenia najslávnejšieho kanadského klubu. Martineau sa o ňu podelil na Twitteri.

„Potvrdil to skúsený manažér Montrealu Canadies s ktorým som hovoril: vedenie Canadiens vidí v Jurajovi Slafkovskom hráča, ktorý to má veľmi blízko do NHL, pretože je už fyzicky extrémne silný,“ napísal Martineau.

Podľa portálu nautiv.com to podľa týchto slov vyzerá tak, že Slafkovský nastúpi hneď od začiatku sezóny v NHL. Odvoláva sa pritom aj na fakt, že 18-ročný supertalent dokázal už na seniorskej úrovni, že vie byť rozdielovým hráčom.

Spomína jeho pozíciu najlepšieho strelca olympijského turnaja v Pekingu a aj to, že na MS vo Fínsku bol najproduktívnejším hráčom výberu trénera Craiga Ramsayho.

Juraj Slafkovský Čítajte viac Rodičia uvedomelí, chlapec dobre vychovaný. Česi chvália Slafkovského

Okrem tvrdej prípravy v drese Canadiens si mladý Slovák prvý týždeň v Kanade spestril aj návštevou futbalového zápasu. So spoluhráčmi Filipom Mešárom, Arberom Xhekajom a Kaidenom Guhlem išli v sobotu na duel MLS medzi CF Montreal a New England Revolution.

Kvarteto nádejí Canadiens malo oblečené dresy futbalového klubu s číslami a menami, ktoré im patria v hokejovom klube. Slafkovský si okamžite všimol, že ich sníma kamera, na čo upozornil spoluhráčov na tribúne. Napokon sa mohli radovať z jednoznačného víťazstva domáceho tímu 4:0.

Útočníci Montrealu pred štartom prípravných kempov Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Nick Suzuki (Kanada/23 rokov/209 zápasov v NHL)
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hokej #NHL #Montreal Canadiens #Juraj Slafkovský