Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Chcú ho zlákať do Winnipegu. Ponuka od pivovaru, ktorá sa neodmieta

Víťaz Stanleyho pohára s Washingtonom Barry Trotz je bez práce po tom, čo ho NY Islanders pred mesiacom vyhodili. V jeho domovine ho túžia získať za každú cenu.

17.06.2022 15:00
Barry Trotz viedol v poslednej sezóny hráčov... Foto: ,
Barry Trotz viedol v poslednej sezóny hráčov New York Islanders.
debata

Pomôcť k tomu, aby sa Trotz stal novým trénerom Winnipegu Jets v NHL má aj netradičná ponuka miestneho pivovaru Little Brown Jug Brewing Company.

Ten je ochotný Trotzovi dávať doživotne pivo zadarmo v prípade, že kývne na ponuku od klubu NHL. Myšlienka vzišla z rozhovoru medzi zakladateľom pivovaru Kevinom Felchom a manažérom kancelárie Jamesom Hoferom.

Jessica Campbellová Čítajte viac Urazila ju redaktorka RTVS. Ženu z nemeckej striedačky zvábila NHL

„Len som si myslel, že by to bola veľmi zábavná iniciatíve. Verili sme, že to ľudí nakopne a ktovie, možno to sem dostane trénera,“ uviedol Hofer pre kanadské médiá.

Tréner Trotz pochádza z mestečka Dauphin, ktoré je vzdialené od Winnipegu zhruba tri hodiny autom. Andrew Paterson, moderátor úspešnej talkshow v správa na Twitteri napísal: „Potrebujeme vás späť vo vašej domovskej provincii Manitoba, aby ste pomohli nášmu tímu.“

Trotz v roku 2018 priviedol Washington Capitals k zisku Stanleyho pohára a v počte víťazstiev v základnej časti mu patrí tretie miesto historických tabuliek. Okrem Jets je spájaný aj s lavičkou Philadelphie Flyers.

Slováci, ktorí si zahrali vo finále o Stanley Cup Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
1996 Róbert Švehla
Stal sa prvým Slovákom v...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #NHL #Barry Trotz