Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Škandál v NHL. Fanúšik si vyslúžil po útoku doživotný zákaz

Prehru 1:3 s Tampou Bay Lightning v piatom zápase finále Východnej konferencie nezvládol jeden z priaznivcov New York Rangers.

11.06.2022 12:00
Radosť fanúšikov Rangers po góle v 5. zápase... Foto: ,
Radosť fanúšikov Rangers po góle v 5. zápase finále Východnej konferencie v Madison Square Garden.
debata (1)

Incident, ktorý býva bežný skôr z európskych futbalových štadiónov, sa tentokrát udial v jednej z najslávnejších hokejových arén na svete, v newyorskej Madison Square Garden.

Po zápase medzi New York Rangers a Tampou Bay Lightning (1:3) opúšťali priaznivci priestory arény, pričom zrazu fanúšik Rangers nečakane knokautoval podporovateľa „bleskov“ z Tampy.

Stanica ESPN informovala, že 29-ročný priaznivec Rangers bol potrestaný doživotným zákazom vstupu do Madison Square Garden.

Vedenie arény uviedlo že incident, ktorý sa stal vo štvrtok večer, bol otrasným útokom. „Plne spolupracujeme s orgánmi činnými v trestnom konaní, pretože išlo o trestný čin,“ uviedla MSG vo vyhlásení.

Erik Černák Čítajte viac Nikdy neodpisujte Tampu s Černákom. Sú krok od tretieho finále v rade

Podľa polície bol fanúšikom Rangers 29-ročný muž zo Staten Islandu. V minulosti bol zatknutý v dvoch prípadoch napadnutia, výtržníctva a obťažovania. Madison Square Garden ďalej uviedla, že obeti útoku bola poskytla primeraná lekárska starostlivosť. A obeť skončila v nemocnici v stabilizova­nom stave.

Lightning porazili Rangers 3:1 v piatom zápase a ujali sta vedenie v sérii 3:2 na zápasy. Tampu Bay delí už len jedno víťazstvo od toho, aby sa tretí rok po sebe dostala do finále Stanley Cupu. 6. zápas sa uskutoční v noci zo soboty na nedeľu.

Najpodceňovanejší hráči, ktorí potom hviezdili Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
25. Ľubomír Višňovský získal viac ako 60 bodov...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #hokej #NHL #New York Rangers #Tampa Bay Lightning