Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Sekera prišiel v Dallase o spoluhráča. Hviezdny Rus sa vracia do KHL

Agent ruského útočníka Alexandra Radulova potvrdil, že bývalý hráč Dallasu Stars bude v najbližších dvoch sezónach pôsobiť v KHL v tíme AK Bars Kazaň.

02.06.2022 08:30
Alexander Radulov pôsobil posledných 5 sezón v... Foto: ,
Alexander Radulov pôsobil posledných 5 sezón v tíme Dallas Stars.
debata

Agent Radulova Jurij Nikolajev informáciu potvrdil pre Match TV s tým, že ruský hokejista bude pôsobiť v Kazani do roku 2024.

„Vždy som za to, aby sa naši chlapci vrátili do Ruska, aby potešili našich fanúšikov a aby sa zvýšila úroveň KHL," uviedol Nikolajev.

Pavol Regenda Čítajte viac Z hokejového rockera Regendu môže byť boháč. Legenda mu posiela odkaz

35-ročný Radulov sa tak do Ruska vracia po šiestich sezónach, pričom posledných päť strávil v Dallase Stars, kde bol spoluhráčom aj slovenského obrancu Andreja Sekeru.

V Kazani sa tak stretne s uznávaným trénerom Olegom Znarokom, s ktorým mal v minulosti nezhody počas pôsobenia v národnom tíme.

2. Juraj Slafkovský Čítajte viac Som pripravený na NHL, tvrdí Slafkovský. Experti súhlasia i pochybujú

„Myslím si, že Oleg je jedným z iniciátorov jeho príchodu do Kazane. Majú úplne normálny vzťah, v minulosti sa nič vážne nestalo,“ vysvetlil Nikolajev.

Radulov už je doma v Rusku v od polovice júla sa zapojí do prípravy AK Bars Kazaň. V tejto sezóne NHL odohral za Dallas 74 zápasov a zaznamenal 22 bodov. V troch dueloch play off sa do štatistík nezapísal.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #KHL #Ak Bars Kazaň #Alexander Radulov