Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Fehérváry je bližšie k štartu na MS. Washington je zápas od vypadnutia

Hokejisti Washingtonu v zostave so slovenským obrancom Martinom Fehérvárym prehrali v piatom stretnutí 1. kola play off NHL na ľade víťaza základnej časti Floridy 3:5 a sú na pokraji vyradenia.

12.05.2022 07:12
Martin Fehérváry v súboji s Jonathanom... Foto: ,
Martin Fehérváry v súboji s Jonathanom Huberdeauom z Floridy.
debata

V štvrťfinále play off Východnej konferencie sa Florida ujala vedenia 3:2 na zápasy a len jeden duel ju tak delí od postupu.

Panthers sa v stretnutí podarilo zmazať trojgólové manko, keď v ich drese zažiaril autor dvoch gólov a troch asistencií Carter Verhaeghe.

Kľúčové momenty zápasu Florida vs Washington.

V prípade vypadnutia by mohol Fehérváry posilniť slovenskú reprezentáciu na MS v Helsinkách. Slovák v zápase strávil na ľade takmer 23 minút a zaznamenal dve mínusky. Rovnako je zápas od vyradenia aj ďalší slovenský obranca Erik Černák z Tampa Bay Lightning.

Marián Studenič odohral 8:26 min pri prehre Dallasu s Calgary 1:3, po ktorej sú „hviezdy“ blízko vypadnutia. Vo štvrťfinálovej sérii Západnej konferencie prehrávajú 2:3 na zápasy.

Hrozbu predčasného konca odvrátili hráči New York Rangers, ktorí doma zdolali Pittsburgh 5:3 a znížili v sérii na 2:3. V drese hosťujúcich Penguins odohral iba necelých jedenásť minút Sidney Crosby, ktorý nedohral duel pre zranenie hornej časti tela.

1. kolo play off NHL
štvrťfinále Východnej konferencie – 5. zápasy:

New York Rangers – Pittsburgh 5:3 /stav série: 2:3/

Florida – Washington 5:3 /stav série: 3:2/

štvrťfinále Západnej konferencie – 5. zápas:
Calgary – Dallas 3:1 /stav série: 3:2/

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #NHL #Washington Capitals #Florida Panthers #Martin Fehérváry