Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tatar zaznamenal v NHL veľký míľnik. Pred ním ho dosiahlo len 13 Slovákov

New Jersey Devils už v zápase proti Coloradu prehrávali 0:3, no práve gól Tomáša Tatara naštartoval "diablov" k obratu.

09.03.2022 10:30
Tomáš Tatar. Foto: ,
Tomáš Tatar krátko potom, čo strelil 10. gól v tejto sezóne NHL.
debata

Tatar sa trafil presne v polovici stretnutia, keď znižoval na 1:3. New Jersey napokon po zlepšenom výkone zvíťazili nad Coloradom 5:3.

Slovenský útočník zaznamenal jubilejný 10 gól v tejto sezóne NHL úspešnou dorážkou strely Jonasa Siegenthalera. Pre Tatara to bol prvý zásah po deväťzápasovom gólovom pôste.

Ottawa, Montreal Čítajte viac NHL sa odstrihuje od KHL i ruských agentov. Ovečkina vypískali

Strieborný medailista z MS 2012 dosiahol tiež 400. bod v základnej časti NHL a stal sa tak len 14. Slovákom, ktorému sa to v zámorskej profilige podarilo.

„Je to pekný míľnik, no veľmi som sa na neho nesústredil. Chcem ešte chvíľu hrať a verím, že dosiahnem aj ďalšie méty,“ vyznal sa pre oficiálny web súťaže Tatar, ktorý skóroval prvýkrát od 8. februára.

Tréner New Jersey Lindy Ruff vyhral 776. zápas v profiligovej kariére a v počte víťazstiev sa osamostatnil na šiestom mieste historického ligového poradia pred Paulom Mauriceom.

„Odohrali sme množstvo stretnutí ako bolo toto, v ktorom sme prehrávali a museli dobiehať náskok súpera, no nedokázali sme ho zmazať. Dnes sa nám to podarilo, lebo sme verili v obrat,“ pochvaľoval si Ruff.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hokej #NHL #Tomáš Tatar #New Jersey Devils