Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kamarátstvo šlo bokom. Chára zvalcoval Pastrňáka, aréna šalela

Od odchodu Zdena Cháru z Bostonu sú zápasy slovenského obrancu proti bývalému tímu pod drobnohľadom.

18.12.2021 11:57
USA SR šport NHL Devils Islanders Hokej Foto: ,
Zdeno Chára a Andy Greene z New Yorku Islanders.
debata (4)

Neplatí to len pre minulú sezónu, keď obliekal dres Washingtonu, ale aj pre aktuálnu v New Yorku Islanders.

V piatok sme informovali, že newyorský tím zvíťazil 3:1. Chára si za necelých 20 minút na ľade síce bodové štatistiky nerozšíril, no rozhodne upútal pozornosť.

Zdeno Chára, Karson Kuhlman Čítajte viac Tatar skóroval v páde. Chára čelil Bostonu, jeho hviezda hovorila o nočnej more

Novinár Blake Thorne na twitteri vybral dva momenty, ktorými niekdajší kapitán Bruins potvrdil, že na ľade ide kamarátstvo s niekdajšími spoluhráčmi bokom.

Presvedčil sa o tom hviezdny český útočník David Pastrňák na konci prvej tretiny, ktorý po tvrdom náraze skončil na ľade. Viacerých divákov tento súboj zdvihol zo sedačiek:

V ďalšej situácii zasiahol Chára v súboji o puk útočníka Karsona Kuhlmana do tváre hokejkou. Američan ihneď zamieril na striedačku:

Ďalší zápas Bostonu s Montrealom NHL odložila pre stále vyšší počet nakazených hráčov ochorením COVID-19. Bruins nastúpili proti Islanders len s jedenástimi útočníkmi a šiestimi obrancami.

Chára a spol. v nedeľu nastúpia proti Vegas, súboj Bruins v Ottawe je otázny.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk
4 debata chyba
Viac na túto tému: #Zdeno Chára #Boston Bruins #New York Islanders #David Pastrňák