Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Tatar má ďalší bod. Devils zdolali aj Capitals, Fehérváry sa zranil

Slovenský hokejista Tomáš Tatar sa jednou asistenciou podieľal na triumfe hokejistov New Jersey Devils v prípravnom dueli zámorskej NHL nad Washingtonom Capitals 4:1.

05.10.2021 07:11
USA Hokej NHL príprava New Jersey New York Tatar Foto: ,
Tomáš Tatar s brankárom Jonathanom Bernierom na snímke po zápase s New Yorkom Rangers. Devils si v príprave poradili aj s Washingtonom Capitals.
debata

Pre Tatara to bol tretí bod (1+2) v príprave, desať sekúnd pred záverečnou sirénou mal prsty v góle Jimmyho Veseyho. Na ľade strávil 16:19 min s jednou „pluskou“.

Za New Jersey, ktoré v príprave vyhralo štvrtý zápas v rade, nastúpil aj obranca Christián Jaroš. Hral vyše 15 minút a zaznamenal dve strely a dva plusové body.

Tatar hodinky Čítajte viac Číslo za 7-tisíc. Tatar uplatil spoluhráča luxusným darom

V drese Washingtonu mal slovenský obranca Martin Fehérváry minutáž 11:56 bez bodového zápisu, zápas sa pre neho predčasne skončil v druhej tretine.

Podľa zámorských médií si zranil ruku pri blokovaní strely v 34. minúte a na ľad sa už nevrátil.

NHL – prípravné zápasy:

Ottawa – Toronto 1:3, New Jersey – Washington 4:1 (TATAR za domácich 0+1), Buffalo – Columbus 3:5, Philadelphia – Boston 2:1 pp, Detroit – Chicago 4:6, Minnesota – Colorado 3:1, Edmonton – Calgary 4:3, San Jose – Anaheim 2:3 pp a sn.

Ktorí Európania majú v NHL najviac hetrikov? Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Marián Gáborík (SR) - 14.
debata chyba
Viac na túto tému: #Tomáš Tatar #New Jersey Devils