Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pocta z Česka: Ak by sa Chára nenarodil, v NHL by som mal aj 2000 bodov

V Česku väčšiu športovú legendu nenájdete. Jaromír Jágr je ikona. Čnie nad všetkými.

30.08.2021 11:40
Zdeno Chára, Jaromír Jágr Foto: ,
Kapitán hokejovej reprezentácie Zdeno Chára (vľavo) a český reprezentant Jaromír Jágr si gratulujú po osemfinálovom zápase hokejového olympijského turnaja.
debata (10)

Za riekou Moravou sa pred pár dňami rozhodli usporiadať Noc s legendou. Program, kde pred vypredaným publikom porozpráva jedna z hviezd vlastný príbeh. Tentoraz ňou bol práve Jágr.

Podľa českých médií sa z čoskoro 50-ročného, stále aktívneho hokejistu, vykľul aj fantastický rozprávač.

Počas večera dostal Jágr aj mnoho otázok. A tiež pár vrelých odkazov od bývalých spoluhráčov. Prihovoril sa mu napríklad Ron Francis, niekdajší skvelý center, ktorý za slávnych čias výborne zapadol v Pittsburghu medzi Jágra a Maria Lemieuxa.

Zdeno Chára Čítajte rozhovor Pálffy bol génius. Chára sa z veľkého stromu vypracoval na superlídra

A vzápätí prišiel aj videoodkaz od Zdena Cháru. V perfektnej češtine, keďže jeho otec, bývalý zápasník je Čech. Chára hrával s Jágrom v Bostone a raz boli blízko k zisku Stanelyho pohára.

Jágr o Chárovi následne povedal toto: „Keby sa Zdeno nenarodil, možno by som v NHL mal 2000 kanadských bodov. On sa na mňa vždy dokázal skvele pripraviť. Na ľade som nemal nič, čím by som ho prekvapil,“ povedal Jágr na adresu dlhoročného kapitána Bruins.

Český velikán tiež dostal otázku, dokedy ešte chce hrať. Podľa vlastných slov, ak všetko pôjde tak, ako má, tak v 55, či v 60 by to vraj možno ešte zvládol.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Forum Karlín (@forum_karlin)

10 debata chyba
Viac na túto tému: #Zdeno Chára #Jaromír Jágr