Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Fanúšikmi je podceňovaný, uznajte jeho kvality. Černák dostal najlepšiu známku

Erik Černák dostal od redaktorov portálu RawCharge najvyššie bodové hodnotenie spomedzi obrancov Tampy Bay. Za základnú časť i play off mu udelili A+. Čo sa týka ostatných hráčov, za vyraďovaciu časť dostali takúto známku len traja.

21.08.2021 14:34
Erik Černák Foto:
Erik Černák.
debata

Košický rodák sa podieľal na obhajobe Stanleyho pohára. Po útočníkoch odborníci detailne hodnotili všetkých obrancov tímu. Podľa autorov urobil Černák v tejto sezóne veľký ofenzívny krok vpred.

Zdeno Chára Čítajte viac O Cháru je záujem. Rozhodne to, čo povie rodina

"Body nemusia byť na prvý pohľad uchvacujúce, no v bodovaní obrancov skončil v tíme tretí. Taktiež bol silnejší z hľadiska defenzívy ako v minulosti.

Ofenzívne zlepšenie bolo dôvodom, čo mu zvýšilo známku, napriek tomu, že stále ukazoval extrémne silné defenzívne čísla," píše sa v analýze.

Erik Černák, Tampa Čítajte viac Tampa uchránila Černáka pred možným záujemcom, Chára je voľný

"Mám pocit, že Černák je stále podceňovaný fanúšikmi NHL.

Je to však meno, ktoré by malo poznať viac priaznivcov. Existuje silný argument, prečo by sme mohli tvrdiť, že je tretím najlepším obrancom v tíme.

Černák pokračoval v play off vo svojej veľmi silnej hre. Veľa vyprodukoval v ofenzíve a jeho gól a deväť asistencií ho vyšvihli na druhé miesto v mužstve spomedzi obrancov.

V bodoch v hre piatich proti piatim bol z bekov prvý a spomedzi všetkých hráčov celkovo štvrtý. Oceňte tohto muža," vyzýva autor portálu.

Erik Černák Čítajte viac Poviem vám, čo by som spravil, píše renomovaný autor. Ihneď by bral Slováka
debata chyba
Viac na túto tému: #Tampa Bay Lightning #Erik Černák