Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ovečkin vykorčuľoval za zlým mužom Bostonu. Po tvrdom hite letel on i prilba

Strelil 71. gól v play off, čím prekonal Steva Yzermana a dostihol Bryana Trottiera na 16. mieste histórie NHL. Alexander Ovečkin však po štvrtom zápase 1. kola vyraďovacej časti nemal dôvod na radosť.

22.05.2021 10:43
Alexander Ovečkin, Brad Marchand Foto: ,
Alexander Ovečkin a jeho tvrdý bodyček na Brada Marchanda.
debata

Hokejisti Washingtonu podľahli tretí raz za sebou Bostonu, tentoraz 1:4 a v sérii hranej na štyri víťazstvá sú blízko k vyradeniu.

Rozhodujúce momenty sa odohrali v úvodných 63 sekundách tretej tretiny, keď hráči Bruins skórovali dvakrát a viedli 3:0.

Zdeno Chára, Jake DeBrusk Čítajte viac Chára je blízko vyradenia exspoluhráčmi, Halák opäť nebol ani na striedačke

Krátko po tejto sprche sa kapitán Capitals pri vlastnej presilovke vydal takmer cez celé klzisko za Bradom Marchandom, ktorý mieril za odrazeným pukom.

Keď k nemu Kanaďan, označovaný za zlého muža Bruins, dorazil, pocítil tvrdý Ovečkinov bodyček, po ktorom vyletel do vzduchu on aj jeho prilba:

„Síce som ako fanúšik Caps smutný, no tento moment mi zlepšil náladu,“ napísal jeden z priaznivcov v komentároch k videu.

„Bohužiaľ, toto bolo najlepšie, čo dnes Capitals predviedli,“ kriticky doplnil ďalší.

Po tom, ako Ovečkín znížil, prišla Marchandova odveta. Rozbehol ju český kanonier David Pastrňák. Ten sa podieľal na triumf gólom a asistenciou:

Šancu vrátiť sa do série dostane Washington v noci z nedele na pondelok nášho času. Podarí Zdenovi Chárovi a spol. znížiť?

debata chyba
Viac na túto tému: #Alexander Ovečkin #Washigton Capitals