Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

V súboji Slovákov uspel Sekera. Černák už pozná súpera v play off

Slovenský hokejista Richard Pánik prispel v noci na sobotu v zámorskej NHL jednou asistenciou k víťazstvu Detroitu na ľade Columbusu 5:2.

08.05.2021 06:51
Erik Černák Foto: ,
Erik Černák v potýčke s Jamiem Bennom z Dallasu.
debata

Pre 30-ročného krídelníka to bol 12. bod (4+8) v sezóne. Postup do play off si zabezpečili hráči St. Louis, napriek prehre na ľade Vegas 3:4 po predĺžení.

Nádej na účasť v play off živí Dallas so slovenským obrancom Andrejom Sekerom, ktorý zvíťazil na ľade Tampy Bay s Erikom Černákom 5:2.

V tabuľke Centrálnej divízie patrí Stars naďalej piata priečka, ale už iba s dvojbodovou stratou na štvrtý Nashville.

Oba tímy odohrajú do konca základnej časti ešte dva zápasy. Prehra Lightning znamená, že obhajca titulu už nemôže vyhrať divíziu.

Jej istým víťazom po základnej časti je Carolina, jej súperom v 1. kole vyraďovačky bude práve jeden z dvojice Nashville – Dallas. Tampa s určitosťou narazí v play off na Floridu, čo je prvá istá dvojica 1. kola.

Washington s obrancom Zdenom Chárom podľahol Philadelphii 2:4 a nevyužil možnosť bodovo sa vyrovnať v tabuľke lídrovi Východnej konferencie Pittsburghu.

Výsledky NHL:
Tampa Bay – Dallas 2:5, Columbus – Detroit 2:5 /PÁNIK za hostí 0+1/, Washington – Philadelphia 2:4, Minnesota – Anaheim 4:3 pp, Los Angeles – Colorado 2:3, Vegas – St. Louis 4:3 pp, San Jose – Arizona 2:5.

Istí účastníci play off:

Centrálna divízia: Carolina, Tampa Bay, Florida
Východná divízia: Washington, Pittsburgh, Boston, NY Islanders
Severná divízia: Toronto, Edmonton, Winnipeg
Západná divízia: Vegas, Colorado, Minnesota, St. Louis

Isté dvojice play off:
Centrálna divízia: Tampa Bay – Florida

debata chyba
Viac na túto tému: #Richard Pánik #Tampa Bay Lightning #Zdeno Chára #Detroit Red Wings #Washington Capitals #Erik Černák