Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pastrňák si dovoľoval. Poriadok s ním spravil Ivan Drago z Košíc

Vedenie 3:1 v sérii nad Bostonom Bruins a malá čerešnička na torte.

30.08.2020 09:00
debata (7)

Slovenský obranca Tampy Bay Erik Černák má za sebou vydarený večer. Spoľahlivým výkonom pomohol svojim k dôležitému víťazstvo, ktoré znamená mečbal. A v jednej chvíli, keď sa to od neho aj očakávalo, si spravil poriadok s Čechom Davidom Patrňákom, ktorý nepríjemne dobiedzal na brankára Tampy Vasilevského.

Mimochodom, viete, akú má Černák prezývku v šatni? Spoluhráči ho volajú Ivan. Dôvod? Jeho podobnosť s fiktívnym charakterom Ivanom Dragom z filmu Rocky IV neušla ani asistentovi trénera Toddovi Richardsovi, ktorý prezývku vymyslel.

Černák spočiatku nevedel, prečo ho tak v kabíne volajú. Film, v ktorom hrajú hlavné úlohy boxerov Sylvester Stallone a Dolph Lundgren, bol natočený v roku 1985 – dvanásť rokov pred jeho narodením. Pochopil, až keď si film po odporúčaní starších spoluhráčov pozrel.

„Prezývka k nemu dokonale pasuje. Veľký a silný blondiak – presne taký, ako bol Ivan Drago vo filme. Nikoho sa nebojí, pred nikým neuhne. Nemá problém zhodiť rukavice a zastať si niektorého zo spoluhráčov,“ vraví jeho parťák z obrany Ryan McDonagh.

Tak ako v zápase proti Bostonu… Pozrite si VIDEO.

7 debata chyba
Viac na túto tému: #Erik Černák #David Pastrňák