Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Černákovci vyhnali Haláka z bránky už v polovici zápasu

Hokejisti Tampy Bay zvíťazili v treťom dueli semifinále play off Východnej konferencie NHL nad Bostonom vysoko 7:1 a v sérii sa ujali vedenia 2:1 na zápasy.

27.08.2020 06:22
Jaroslav Halák Foto: ,
Jaroslav Halák sa prizerá radosti hráčov Tampy. Tretí duel série nedochytal.
debata

Slovenský obranca Erik Černák sa na triumfe Lightning podieľal jednou asistenciou. Jaroslav Halák vydržal v bránke Bruins do štvrtého inkasovaného gólu, v 32. minúte ho vystriedal Čech Daniel Vladař.

Slovenský brankár vykryl 12 zo 16 striel. V ďalšom súboji, ktorý sa hral v Toronte v noci na štvrtok, Philadelphia zdolala New York Islanders 4:3 po predĺžení a vyrovnala stav série na 1:1.

Nikita Kučerov sa na výhre „bleskov“ podieľal gólom a tromi asistenciami, Alex Killorn si pripísal dva góly a asistenciu, tri body zaznamenali aj Brayden Point a Michail Sergačov (zhodne 1+2).

Černák odohral necelých 17 minút, prezentoval sa jednou strelou a nazbieral najviac plusových bodov zo všetkých hráčov v zápase – štyri. Kapitán „medveďov“ Zdeno Chára vyslal počas 18 minút na bránku jednu strelu.

„Musíme zabudnúť na tento zápas, nebol to náš najlepší výkon. Sú to zápasy, na ktoré sa človek nechce pozerať, ale musíme sa posunúť dopredu a dobre sa pripraviť na ďalší duel,“ povedal Chára.

2. kolo play off NHL

Boston – Tampa Bay 1:7 – stav série: 1:2
HALÁK vykryl 12 zo 16 striel, chytal do 32. min – ČERNÁK 0+1

Philadelphia – New York Islanders 4:3 pp – stav série: 1:1

Dallas – Colorado 4:6 – stav série: 2:1

debata chyba
Viac na túto tému: #Jaroslav Halák #Boston Bruins