Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Šanca pre Haláka. Rask opúšťa bublinu z rodinných dôvodov

Len niekoľko desiatok minút pred úvodným buly tretie štvrťfináleho súboja play off Východnej konferencie medzi Boston a Carolinou prišla z tábora Bruins šokujúca správa. Tímova jednotka Tuukka Rask opustí "bublinu" a vráti sa domov.

15.08.2020 17:12 , aktualizované: 18:03
Jaroslav Halák Foto: ,
Jaroslav Halák (vpravo) vytvoril s Tuukkom Raskom zohranú brankársku dvojičku.
debata

„Chcem byť s mojimi spoluhráčmi a bojovať o víťazstvá, ale v tomto momente sú dôležitejšie veci ako je hokej. Jedným z nich je aj byť s rodinou. Chcem sa poďakovať tímu na podporu, prajem mu veľa šťastia,“ uviedol Rask v sobotňajšom oficiálnom vyhlásení.

Fínskemu brankárovi sa v apríli narodila dcéra. Okamžite sa začalo špekulovať, že malá Livia má zdravotné ťažkosti. Tieto informácie však vyvrátil generálny manažér Bostonu Don Sweeney. Rask odišiel pre obavy z pandémie koronavírusu.

Najproduktívnejší Slováci v histórii NHL Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Anton Šťastný mal rovnako ako brat Marián na...

„Rodina je zdravá a v pohode. Chápeme, že tieto časy sú pre vśetkých veľmi náročné. Byť so svojimi blízkymi je najdôležitejšie,“ informoval Sweeney.

Náhla odchod Raska z Toronta zrejme nasvedčuje tomu, že sa do bránky Bruins prvýkrát v play off postaví Jaroslav Halák. Ako sa bude slovenskému brankárovi dariť proti húževnatým Hurricanes?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jaroslav Halák #Boston Bruins #Tuukka Rask