Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Marinčin je v prvom tíme. Komentátor označil otraseného Muzzina za simulanta

Slovenský hokejista Martin Marinčin sa predstaví v treťom zápase predkola play off NHL proti Columbusu Blue Jackets.

06.08.2020 12:13
Jake Muzzin Foto: ,
Jake Muzzin na nosidlách.
debata

V zostave Toronta Maple Leafs nahradí zraneného obrancu Jaka Muzzina. Informoval o tom oficiálny web profiligy.

Muzzin nedohral druhý duel, keď mal v tretej tretine kolíziu s Oliverom Bjorkstrandom a hlavou narazil do jeho kolena. Na nosidlách ho následne odviezli do nemocnice a v sérii už nenastúpi.

„Sme si istí, že Marinčin plnohodnotne zastúpi Muzzina, preto sme ho povolali,“ uviedol tréner „javorových listov“ Sheldon Keefe.

Martin Marinčin (vľavo). Foto: SITA/AP, Chris Young
Martin Marinčin Martin Marinčin (vľavo).

Dvadsaťosemročný slovenský obranca trénoval v stredu v dvojici s Tyonom Barriem, ktorý zvyčajne hráva v tretej obrannej formácii. Marinčin v základnej časti tejto sezóny odohral za Toronto 26 zápasov s bilanciou 1+3.

Pri Muzzinovom zranení si vyslúžil kritiku komentátor a expert Mike Milbury. Ten už viackrát svojimi výrokmi a gestami spôsobil rozruch. Skrátka, drží sa frázy čo na srdci, to na jazyku, čo mu uškodilo aj v tomto prípade.

Niekdajší hokejista a kouč Muzzina označil za simulátora a podľa neho bolo dobrým nápadom ľahnúť si na ľad (počas tlaku, ktorému v tej fáze hry čelilo Toronto).

„V prípade Milburyho ma to neprekvapuje. Čudujem sa, že stále pracuje v televízii, mala by ho ihneď prepustiť,“ napísal na Twitteri jeden z fanúšikov.

debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Marinčin #Toronto Maple Leafs #Jake Muzzin