Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Odchod za Crosbym? Pittsburgh potrebuje posilniť útok, spomína sa aj Tatar

Slovenský hokejista Tomáš Tatar by pred uzávierkou prestupov v zámorskej NHL mohol zmeniť dres.

26.01.2020 16:33
Tomáš Tatar Foto: ,
Tomáš Tatar z Montrealu strieľa gól brankárovi Vegas Marcovi-Andremu Fleurymu.
debata

Podľa Pierra LeBruna z TSN Hockey Insider by 29-ročný útočník Montrealu Canadiens mohol zakotviť v Pittsburghu Penguins. Prestupové obdobie v NHL sa skončí 24. februára.

Tím okolo kapitána Sidneyho Crosbyho hľadajú náhradu za zraneného strelca Jakea Guentzela, ktorý je po operácii ramena mimo hry do konca sezóny. LeBrun vidí Tatara ako jedného z adeptov na vystuženie ofenzívy, okrem neho spomína aj Tylera Toffoliho z Los Angeles Kings a Jasona Zuckera z Minnesoty Wild.

Tatar síce zažíva v Montreale vydarenú sezónu a so 43 bodmi (17+26) je najproduktívnejším hráčom tímu, ale Canadiens sú aktuálne mimo pozícií, ktoré zaručujú postup do play off. Klub sa preto podľa zámorských expertov bude pravdepodobne pozerať do budúcna a okrem Tatara sa špekuluje aj o „trejde“ 34-ročného obrancu a kapitána tímu Shea Webbera.

Slovenský útočník, ktorý prišiel do Montrealu v septembri 2018 s Vegas Golden Knights, má s Canadiens platný kontrakt do konca budúcej sezóny, po nej by sa stal nechráneným voľným hráčom. V tomto ročníku zarobí 5,3 milióna dolárov.

debata chyba
Viac na túto tému: #Tomáš Tatar #Montreal Canadiens #Pittsburgh Penguins