Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Gudas ochutnal vlastnú medicínu. Po drvivej nakladačke padol na zadok

"Bude si pripadať, ako keby ho obkľúčilo päť mužov," varoval legendárny boxer Muhammad Ali súpera Georga Foremana pred slávnym "Rachotom v džungli" poukazujúc na rýchlosť svojich úderov a pohybu. Aké je to byť "obkľúčený piatimi mužmi" v noci na sobotu zažil aj český hokejový obranca Washingtonu Radko Gudas.

07.12.2019 09:30
debata (1)

Známeho bitkára a tvrďáka si vyhliadol Nicolas Deslauriers z Anaheimu. Dvojica hneď po vhadzovaní v strednom pásme zhodila rukavice a išlo sa na vec. Kanadský útočník po úvodnej „oťukávačke“ spustil uragán tvrdých a rýchlych úderov. Gudas skutočne mohol mať pocit, že ho bijú minimálne piati.

Český reprezentant po sérii úderov padol na zadok, Deslauriers bitku s prehľadom vyhral. Incident vznikol pri predchádzajúcom kontakte dvojice v rohu ľadovej plochy. Deslauriers pri odchode do šatne ešte prišiel do stretu s krajanom Gudasa Jakubom Vránom.

Deslauriers dostal za bitku trest 5+10 minút, Gudas obišiel s piatimi. Práve Vrána potešil krajana v tretej tretine víťazným gólom na 3:2. Washington natiahol sériu víťazstiev na šesť, prispel k tomu aj slovenský útočník Richard Pánik.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #NHL #Anaheim Ducks #Washington Capitals #Radko Gudas #Nicolas Deslauriers