Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Chvála i kritika. Cehlárikove výkony musia byť vyrovnanejšie

Slovenský hokejista Peter Cehlárik si v treťom tohtosezónnom zápase za Boston Bruins pripísal na konto prvý bod, keď prihral na gól českého útočníka Davida Krejčího.

09.11.2019 13:04
Bruins Flyers Hockey Cehlárik Foto: ,
Peter Cehlárik (vľavo) v drese Bostonu Bruins.
debata

Svojim výkonom však trénera Bruca Cassidyho príliš nenadchol. Skúsený kouč sa po stretnutí na ľade Detroitu vyjadril aj na adresu svojich mladíkov, pričom nevynechal ani 24-ročného Žilinčana.

„Peter odviedol dobrú prácu pri góle Krejčího, to určite. Celkovo však musí byť jeho hra viac konzistentnejšia. Do šancí sa príliš nedostával,“ uviedol Cassidy, ktorého cituje aj web nesn.com.

Cehlárik strávil na ľade 12:07 min, čo je najviac z jeho doterajších troch štartov v tejto sezóne. Za Boston odohral v zámorskej profilige už 40 zápasov, v ktorých dosiahol bilanciu päť gólov a šesť asistencii.

Pred spomenutým duelom v Detroite sa Cassidy vyjadril, že od Cehlárika vyžaduje lepšiu prácu s pukom a tiež si myslí, že pozícia v druhom útoku je pre neho vhodnejšia než v tretej alebo štvrtej formácii.

„Je to najlepší hráč Providence. Ak však chce zostať v prvom tíme, musí ukázať svoje silné stránky a predvádzať podobné výkony ako v AHL. Samozrejme, tu je to náročnejšie,“ skonštatoval Cassidy pre web periodika Boston Herald.

Zostrih zo zápasu Detroit - Boston.

Nasledujúci zápas Boston odohrá v nedeľu, keď v domácej TD Garden privíta Philadelphiu Flyers. Zatiaľ nie je jasné, či v zostave „medveďov“ bude aj slovenský forvard.

Zaujímavosťou je, že práve proti tímu z Pensylvánie odohral Cehlárik zatiaľ svoj najúspešnejší zápas v NHL. V januári tohto roka dvakrát prekonal Cartera Harta, ale Philadelphia zvíťazila 4:3.

debata chyba
Viac na túto tému: #Peter Cehlárik #Bosotn Bruins