Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bostonu nepomohol ani Chárov gól. Hviezdy Tampy rozobrali Toronto

Kapitán Bostonu Bruins Zdeno Chára skóroval v noci na piatok v hokejovej NHL pri prehre jeho "medveďov" na ľade Colorada Avalanche 2:4. V bránke hostí chytal Jaroslav Halák a pripísal si 32 zákrokov. Útočník Montrealu Tomáš Tatar si pripísal asistenciu, Canadiens však doma prehrali s Detroitom Red Wings 2:4.

11.10.2019 06:38
debata

Tatar prihral v 25. minúte Maxovi Domimu na vyrovnávajúci gól. Napokon to nestačilo a Montreal prehral tretí z úvodných štyroch duelov v novom ročníku profiligy.

Ešte trpkejšiu noc zažil Chára s Halákom. Štyridsaťdvaročný slovenský obranca zvýšil v 16. minúte na 2:0, zvyšok stretnutia však patril „lavínam“, ktoré sú zatiaľ stopercentné. Boston stratil prvé body v sezóne.

Viac dôvodov na radosť mal Erik Černák. Síce nebodoval, ale jeho Tampa Bay zvíťazila v Toronte nad Maple Leafs 7:3, domáci prehrali tretíkrát za sebou.

Rovnako tretiu prehru v sérii utrpel aj Washington s Richardom Pánikom v zostave. V noci na piatok nestačili Capitals na domáci Nashville 5:6. Slovenský krídelník sa bodovo nepresadil. Z dvoch bodov sa netešil ani Andrej Sekera, keď s Dallasom podľahli na vlastnom ľade Calgary 2:3 po nájazdoch.

V samostatných nájazdoch neuspel ani Edmonton s Tomášom Jurčom. „Olejári“ prehrali v New Jersey 3:4, Jurčo si pripísal iba dvojminútový trest.

Výsledky:
Montreal – Detroit 2:4 /Tomáš Tatar 0+1/, New Jersey – Edmonton 3:4 pp a sn, Pittsburgh – Anaheim 2:1, Toronto – Tampa Bay 3:7, Ottawa – St. Louis 4:6, Nashville – Washington 6:5, Winnipeg – Minnesota 5:2, Dallas – Calgary 2:3 pp a sn, Chicago – San Jose 4:5, Colorado – Boston 4:2 /Zdeno Chára 1+0/, Arizona – Vegas 4:1

debata chyba
Viac na túto tému: #Zdeno Chára #Boston Bruins