Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Príď si niečo rozbiť. Flyers zriadili miestnosť pre nahnevaných fanúšikov

Frustrovaní fanúšikovia hokejistov Philadelphie Flyers majú po novom na štadióne špeciálny priestor, kde si môžu vybiť zlosť. Klub im ako prvý zo všetkých profesionálnych zámorských súťaží zriadil pre tento účel miestnosť.

09.10.2019 14:54
debata

Rozbiť môžu záujemcovia čokoľvek, vstupenka pre jedného je 35 dolárov.

„Je to jedinečný a netradičný koncept,“ povedala obchodná riaditeľka Flyers Valerie Camillová. „Prišli s tým samotní fanúšikovia. Povedali nám, že by to mohol byť nový spôsob, ako si užiť trochu neškodnej zábavy,“ doplnila. Klub im vyhovel a pri modernizácii Wells Garg arény také miesto zriadil.

Novinku Philadelphia predstavila na klubovom twitteri. Maskot Gritty demonštroval, ako všetko vyzerá. Povinnou výbavou je helma s krytom tváre a ochranné oblečenie, fanúšikovia môžu rozbiť hokejkou, pálkou či kladivom riad alebo starú elektroniku. V zdemolovaných veciach nájdu napríklad aj logá súperov z NHL.

Návšteva miestnosti bude možná pred zápasom, počas neho i po jeho skončení na základe povinnej rezervácie. Pokiaľ bude chcieť ísť vyčíňať dvojica spoločne, zaplatí 60 dolárov. Bude mať na to päť minút. Každý pred vstupom dostane vedro s krehkými predmetmi a jednu „stredne veľkú“ položku na rozbitie.

Prvýkrát Flyers otvoria miestnosť v stredu pred zápasom proti New Jersey. A budú dúfať, že domáci premiéru v sezóne zvládnu a fanúšikovia nebudú mať dôvod novú miestnosť navštíviť. Zatiaľ odohrali len pražský duel proti Chicagu a v piatok zvíťazili 4:3.

debata chyba
Viac na túto tému: #Philadelphia Flyers