Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

V januári poslední, v júni majstri. Fanúšik stavil 400 dolárov na Blues a vyhral balík

"V januári by na nich nestavil nik," odznelo v jednom z komentárov po premiérovom triumfe St. Louis v NHL. Blues boli v januári na poslednom mieste ligy. Na konci sezóny pozdvihli Stanleyho pohár.

13.06.2019 09:46
debata

Veľké športové senzácie zväčša so sebou prinášajú aj ohromné víťazstvá v športovom tipovaní. Spomeňme, ako najvernejší fanúšikovia anglického futbalového Leicestru City rozbili bank po senzačnom titule z roku 2016.

Triumf fanúšika Blues Scotta Berryho sa zapíše k najsenzačnejším v histórii gamblingu. Na svoj tím stavil napriek všetkým racionálnym argumentom. Blues sa v januári nachádzali na samom dne hokejovej ligy.

Berry napriek tomu položil na stôl 400 dolárov a stavil na to, že hráči Blues o necelý polrok neskôr pozdvihnú nad hlavy Stanleyho pohár. Snílek, blázon, naivný fanúšik… Tak mu hovorili tí, ktorým sa pochválil stávkou.

Dnes sa už ale nesmejú. Ako St. Louis začalo stúpať tabuľkou, Berryho viera v zázrak narastala. Keď Blues otočili vývoj a postúpili do play off, odvážlivcovi sa otvorila nová možnosť. Výhru si mohol nechať predčasne vyplatiť.

Samozrejme, bral by iba časť z celkovej výhry (napríklad za stavu 3:2 na zápasy pre Blues vo finále mu ponúkli 75 tisíc dolárov).

Berry veril a neuponáhľal sa. Sledoval, ako Blues prechádzajú súpermi v play off a vyčkal až do siedmeho zápasu finálovej série. Tam St. Louis dokonalo zázrak a naplnila sa i Berryho odvážna prognóza.

Scott Berry oslavuje výhru seba i svojho tímu

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

This guy bet $400 on the last-place #Blues to win the #StanleyCup in January and won $100,000 tonight • (: Twitter/darrenrovell)

Príspevok, ktorý zdieľa TSN (@tsn_official),

Vklad 400 dolárov pri kurze 250 vyniesol Berrymu čistú výhru 100 000 dolárov.

„Príprava na zápas bola najhoršia. Snažil som sa zamestnať svoju myseľ, no nič nezaberalo. Tak štyri hodinky pred zápasom som si chcel zdriemnuť, no nepodarilo sa mi to,“ hovoril o nervoch pred finále šťastný výherca pre The Action Network.

„Keď som uzavrel stávku, mal som akoby šiesty zmysel a cítil som, že to vyjde. Keby som si tú stávku nechal vyplatiť predčasne, naznačovalo by to, že som v skutočnosti neveril vo víťazstvo Blues,“ vravel Berry a priznal, že každý ho za nevyužitie možnosti predčasného výberu nazýval „idiotom“.

„Kto je teraz idiot?“ môže sa pýtať Scott Berry – muž bohatší o 100 000 ame­rických dolárov.

St. Louis v rozhodujúcom finále zdolalo Boston Fotogaléria - 37 fotiek Všetky fotky
Ruský útočník St. Louis Blues Vladimir...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #finále #NHL #víťazstvo #Stávka #hazard #St. Louis Blues #Play Off #gambling #Scott Berry #tiket