Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Gratulujeme, šampióni zo St. Louis! Lapsus denníka nakopol Boston

Hokejisti Bostonu priznali, že pred šiestym zápasom finále play off NHL na ľade St. Louis ich k víťazstvu namotivovala aj chyba miestneho denníka.

11.06.2019 15:07
debata
Boston ovládol šieste finále NHL Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Fanúšikovia prichadzajú na šieste finále NHL v...

Periodikum St. Louis Post-Dispatch vo svojej elektronickej verzii predčasne oslávilo triumf Blues. Bruins však dokázali v St. Louis vyhrať aj vďaka gólu kapitána Zdena Cháru 5:1 a vynútili si rozhodujúci siedmy duel na svojom ľade.

„Videli sme to,“ povedal obranca Bruins Brandon Carlo v reakcii na uniknuté materiály. „Určite to v nás zapálilo oheň. Také veci sa nám nepáčia a určite by sa nemali stávať. Pomohlo nám to viac sa skoncentrovať na zápas,“ uviedol pre WBZ.

St. Louis Post-Dispatch predčasne korunoval Blues za víťazov Stanleyho pohára. Denník si pripravil materiály pre prípad, že by „bluesmani“ titul vyhrali. Dokonca mal pripravený aj ďakovný list prezidenta Blues Toma Stillmana i stránku s veľkým textom „Gratulujeme našim šampiónom St. Louis Blues“.

Oba materiály nešťastne unikli na jednej z digitálnych platforiem. Chybu si v Post-Dispatch rýchlo uvedomili a text stiahli, lenže jeho kópie už na sociálnych sieťach kolovali.

„Ospravedlňujeme sa, niekoľko detailov nám predčasne uniklo. Dúfame, že sa o tieto správy budeme môcť s vami čoskoro podeliť,“ uviedli zástupcovia vydavateľa.

Fanúšikovia „bluesmanov“ sa však obávajú, či uniknuté materiály nebudú pre mužstvo kliatbou. Carlov spoluhráč z defenzívy Torey Krug potvrdil, že chyba v novinách bola ťažko prehliadnuteľná. „Bola všade,“ povedal Krug pre The Athletic. Výtlačky boli k dispozícii aj hráčom Bruins, aby si ich prečítali.

TV Pravda: Nový tréner Slovana Roman Stantien o svojich prvých krokoch vo funkcii

Video
debata chyba
Viac na túto tému: #St. Louis Blues #Boston Bruins #play off NHL