Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Štvorgólová smršť za 5 minút. Hráči St. Louis uspeli v Dallase a vedú sériu

Hokejisti St. Louis zvíťazili v treťom zápase druhého kola Západnej konferencie na ľade Dallasu 4:3 a ujali sa vedenia v sérii 2:1.

30.04.2019 06:36 , aktualizované: 08:58
Tyler Bozak Foto: ,
Útočník St. Louis Tyler Bozak sa pozerá na fanúšikov Dallasu, ktorí hodili na lavičku hostí pivo.
debata

Blues vstupovali do tretej tretiny za stavu 2:1. Medzi 54. a 59. minútou sa strhla štvorgólová smršť. Domáci nadvakrát vyrovnali, ale útočník Pat Maroon rozhodol o zisku druhého bodu v sérii pre hostí.

Gólom a prihrávkou prispeli k výhre St. Louis útočníci Tyler Bozak a Jaden Schwartz, dvakrát asistoval bek Jay Bouwmeester.

„Myslím si, že náš tím dobre zareagoval na predošlú prehru. Cítime, že nachádzame spôsoby, ako vyhrávať zápasy. Treba zložiť poklonu súperovi, že sa dokázal na nás vždy gólovo dotiahnuť, no my sme neustále do neho búšili a nikdy to nevzdali,“ vyslovil sa pre nhl.com autor rozhodujúceho zásahu.

Blues sú v tohtoročnej vyraďovačke vonku stále stopercentní, na klziskách súperov vyhrali všetky štyri stretnutia. „V tretej tretine sme sa zlepšili, ale celkovo nás súper prevýšil. Blues boli lepším tímom, zaslúžili si vyhrať,“ konštatoval center Tyler Seguin, ktorý dal tretí gól Dallasu.

Štvrtý zápas série 2. kola play off je na programe v noci na štvrtok opäť na ľade Dallasu (3.30 SELČ).

2. kolo play off NHL:

3. zápas semifinále Západnej konferencie:
Dallas – St. Louis 3:4 – stav série: 1:2

TV Pravda: Slovensko už posilnili aj prvé štyri posily z NHL. V akej sú nálade a čo očakávajú od domáceho šampionátu? Pozrite si video:

Video
debata chyba
Viac na túto tému: #St. Louis Blues #Dallas Stars #play off NHL