Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zranený Chára nezaháľa. Pomáha tímu mimo ľadu aj charite pre bezdomovcov

Ešte minimálne mesiac si musí slovenský hokejový obranca Zdeno Chára počkať na návrat do NHL. Kapitán Bostonu Bruins utrpel 14. novembra v zápase s Coloradom zranenie pravého kolena a odvtedy v profilige pauzuje.

25.11.2018 09:46
Zdeno Chára Foto: ,
Zdeno Chára.
debata

Chára tvrdo pracuje na svojom návrate, ale podľa zámorských médií to nebude skôr ako za mesiac.

„Snažím sa čo najviac podporovať náš tím mimo ľadu a sám sa sebe pracujem, aby som sa čím skôr vrátil do akcie,“ povedal slovenský obranca pre Matta Kalmana z rádia WEEI počas charitatívnej akcie pre ľudí bez domova.

Štyridsaťjedenročný veterán je známy svojou tvrdou prácou počas celého roka a o to viac ho zranenie mrzí.

„Je to niečo, čo si nikto neželá a neplánuje. Ale žiaľ, stáva sa to. Trénujem naplno, aby som bol pripravený a aby sa mi zranenia vyhýbali, ale niekedy sa tomu jednoducho nedá zabrániť, keď vás nastrelí puk, alebo príde k nejakému podvrtnutiu. Je frustrujúce, že venujete veľa úsilia a času, ale zranenia aj tak prídu,“ pokračoval Chára.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

BELIEVE IN - DO EXTRA All starts with BELIEVE IN YOURSELF and all you want to be. Always follow your dreams and don’t let what other people say or do make you quit or give up. Although I truly believe in “Believing in yourself” ,it’s not going to be enough at the end if you don’t work hard ,practice the good habits and have willingness to DO EXTRA. I BELIEVE IN DO EXTRA. Do you believe in do extra ? #believe #hardwork #nolimits #mindset #journey #vision #motivation #optimism #encouragement #challenge #drive #rewards photos @penzy24_7 —————————————————- VERIŤ SI -SPRAVIŤ NAVIAC Všetko začína s tým aby si človek veril vo všetkom čo robi a čím chce byť.Nikdy sa nevzdaj svojich snov a nenechaj sa odradiť tým čo druhí ludia povedia a urobia. Aj keď verím že si treba “Veriť” nebude to na konci stačiť ak nebudeťe makať ,trénovať správne návyky a byt ochotný urobiť EXTRA NAVIAC. JA VERÍM V SPRAVENI NAVIAC Veríš tomu aj ty ?

Príspevok, ktorý zdieľa Zdeno Chara (@zeechara33),

„Nezáleží na veku. Niekedy ste desať sezón bez zranení, ale potom prídu tri, štyri za sebou. Je to šport, musíme s tým rátať, ale je to frustrujúce,“ dodal slovenský obranca.

Na kontrolu by mal podľa nesn.com ísť Chára o štyri týždne a potom sa uvidí, kedy sa vráti na ľad.

debata chyba
Viac na túto tému: #Zdeno Chára #Boston Bruins