Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Uniknuté video z auta. Hokejisti Ottawy kritizovali asistenta trénera i hru tímu

Sedem hráčov tímu hokejovej NHL Ottawa Senators, ktorých počas jazdy službou Uber nahrali ako kritizujú hru svojho tímu a pôsobenie asistenta trénera Martyho Raymonda, sa za svoje počínanie ospravedlnili.

06.11.2018 18:08 , aktualizované: 20:29
Matt Duchene Foto: ,
Center Matt Duchene bol medzi siedmimi hráčmi Ottawy, ktorých zachytila kamera v taxíku.
debata

„Chceme sa verejne ospravedlniť Martymu Raymondovi a spoluhráčom za naše vyjadrenia z nahrávky, ktorú vyhotovili bez nášho vedomia. Sme oddaní klubu a sústredíme sa na náš spoločný rast. Sme vďační za podporu fanúšikov a organizácie. Táto udalosť je pre nás veľkým ponaučením do budúcnosti,“ uviedli hráči v spoločnom vyhlásení.

Vo videu, ktoré na internet zavesil počas víkendu neznámy užívateľ, sa hráči, medzi ktorými boli aj Matt Duchene, Chris Wideman, Chris Tierney a Thomas Chabot, sťažovali najmä na hru svojho tímu v oslabení, ktorú má na starosti práve Raymond.

Hlavný kouč tímu Guy Boucher v reakcii na video verejne vyslovil dôveru v trénerské schopnosti svojho asistenta a vyhlásil, že udalosť nebude ďalej komentovať.

Ottawa má v celkovom hodnotení všetkých 31 tímov NHL druhú najhoršiu úspešnosť v hre v oslabení (68,8%). Posledná je so 68,4% Florida Panthers. Informovala agentúra AP.

debata chyba
Viac na túto tému: #Ottawa Senators #Matt Duchene #Thomas Chabot #Dylan Demelo #Martin Raymond