Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zmlátil priateľku, dostal dištanc. Príliš prísny, tvrdí Watson

Hokejový útočník Austin Watson z Nashville Predators si v zámorskej NHL 2018/2019 nezahrá prvých 27 zápasov základnej časti. Dvadsaťšesťročný krídelník pyká za domáce násilie, jeho suspendácia sa týka aj celého prípravného obdobia pred touto sezónou.

13.09.2018 12:09
debata

Zastavenie činnosti bez nároku na plat potvrdil v stredu komisár NHL Garry Bettman potom, ako minulý týždeň prebehlo s hráčom stretnutie. K incidentu hokejistu s jeho priateľkou prišlo 16. júna na benzínovej pumpe v meste Franklin v Tennessee.

Pri hádke ju udrel do tváre. Svedok udalosti privolal políciu, ktorej ona sama útok potvrdila. Watson proti obvineniu z domáceho násilia nepodal do stanoveného termínu námietku. Profiliga sa aj preto rozhodla k uvaleniu trestu. „NHL nemôže a nebude tolerovať takéto a podobné správanie,“ citovala AP zo stanoviska súťaže.

Watson prispel k zisku Prezidentskej trofeje pre Predators v uplynulej sezóne 19 bodmi (14+5) v základnej časti, v play off pridal 8 bodov v 13 súbojoch. Mužstvu bude k dispozícii 3. decembra v domácom súboji s Buffalom, ktorý bude 28. pre Predators v základnej časti.

debata chyba
Viac na túto tému: #NHL #Nashville Predators #Austin Watson