Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hviezda NHL vyzýva ľudí, aby šli do ulíc. Slovensko si to zaslúži, tvrdí Sekera

Slovensko má za sebou už niekoľko masových demonštrácií a chystá sa ďalšia. "Ruku k dielu" tentoraz priložil aj jeden z najlepších slovenských hokejistov - Andrej Sekera z Edmontonu Oilers. Skúsený obranca na svojom facebookovom profile vyzval ľudí, aby aj tento piatok šli do ulíc.

21.03.2018 07:06
Andrej Sekera Foto: ,
Andrej Sekera.
debata (71)

„Vždy som veľmi rád reprezentoval našu krajinu vo svete a vždy ju veľmi rád reprezentovať aj budem. Chcem ale reprezentovať Slušné Slovensko,“ začal svoj príhovor.

„Nemôžem v piatok prísť spolu s vami ukázať, ako veľmi mi na našej krajine záleží, preto vás chcem všetkých poprosiť… Choďte do Bratislavy alebo do iných slovenských miest a buďme všetci spoločne za Slušné Slovensko. Naša krásna krajina si to zaslúži!“

Občianske aktivity, resp. vyjadrovanie politických názorov, nie je medzi hokejistami žiadnou novinkou. Michal Handzuš v takýchto prípadoch pravidelne prispieva – priamo na demonštráciách.

Marek Uram z Liptovského Mikuláša mal ešte nedávno politické ambície, ako kandidát za stranu SNS sa však do parlamentu nedostal. Úspešnejší bol Vincent Lukáč, ten sedel v poslaneckej lavici za SNS jedno volebné obdobie.

Najväčšiu politickú kariéru spravil Peter Šťastný – ten sa ako kandidát SDKÚ dokonca dostal do Európskeho parlamentu v Bruseli.

71 debata chyba
Viac na túto tému: #Andrej Sekera #Edmonton Oilers #pochod Postavme sa za slušné Slovensko