Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Hviezda NHL vyzýva ľudí, aby šli do ulíc. Slovensko si to zaslúži, tvrdí Sekera

Slovensko má za sebou už niekoľko masových demonštrácií a chystá sa ďalšia. "Ruku k dielu" tentoraz priložil aj jeden z najlepších slovenských hokejistov - Andrej Sekera z Edmontonu Oilers. Skúsený obranca na svojom facebookovom profile vyzval ľudí, aby aj tento piatok šli do ulíc.

21.03.2018 07:06
Andrej Sekera Foto: ,
Andrej Sekera.
debata (71)

„Vždy som veľmi rád reprezentoval našu krajinu vo svete a vždy ju veľmi rád reprezentovať aj budem. Chcem ale reprezentovať Slušné Slovensko,“ začal svoj príhovor.

„Nemôžem v piatok prísť spolu s vami ukázať, ako veľmi mi na našej krajine záleží, preto vás chcem všetkých poprosiť… Choďte do Bratislavy alebo do iných slovenských miest a buďme všetci spoločne za Slušné Slovensko. Naša krásna krajina si to zaslúži!“

Občianske aktivity, resp. vyjadrovanie politických názorov, nie je medzi hokejistami žiadnou novinkou. Michal Handzuš v takýchto prípadoch pravidelne prispieva – priamo na demonštráciách.

Marek Uram z Liptovského Mikuláša mal ešte nedávno politické ambície, ako kandidát za stranu SNS sa však do parlamentu nedostal. Úspešnejší bol Vincent Lukáč, ten sedel v poslaneckej lavici za SNS jedno volebné obdobie.

Najväčšiu politickú kariéru spravil Peter Šťastný – ten sa ako kandidát SDKÚ dokonca dostal do Európskeho parlamentu v Bruseli.

71 debata chyba
Viac na túto tému: #Andrej Sekera #Edmonton Oilers #pochod Postavme sa za slušné Slovensko