Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Los Angeles ponúka Gáboríka iným klubom. Kde zakotví slovenský kanonier?

Vedenie klubu NHL Los Angeles Kings sa naďalej snaží vymeniť slovenského hokejistu Mariána Gáboríka. Problémom môže byť jeho zmluva s priemerným ročným zárobkom 4,875 milióna dolárov, ktorá mu vyprší až po sezóne 2020/2021.

09.02.2018 10:45
Gáborík Foto: ,
Marián Gáborík.
debata

Ako informoval portál thefourthperi­od.com, Kings by chceli zrealizovať trejd pred uzávierkou výmien, ktorá je 26. februára. „Králi“ sa snažili vymeniť Gáboríka už v minulom ročníku, no nedokázali nájsť záujemcu, ktorý by ponúkol adekvátnu protihodnotu.

Nakoniec mu dali možnosť zostať v klube a oživiť kariéru, no to sa mu zatiaľ nepodarilo. Skúsený krídelník sa síce po návrate po operácii rozbehol nádejne, no potom sa jeho produktivita zastavila a v uplynulých stretnutiach sa dokonca nedostal do zostavy Kings.

Zatiaľ nie je známe, či kalifornský klub mal nejaké seriózne rokovania s inými tímami, no podľa zámorských médií je Gáborík určite k dispozícii potenciálnym záujemcom.

Gáborík v prebiehajúcej sezóne odohral za LA 28 zápasov, v ktorých nazbieral 14 kanadských bodov za sedem gólov a rovnaký počet asistencií.

debata chyba
Viac na túto tému: #NHL #Marián Gáborík #Los Angeles Kings